5.8.10

Merkittäväksi lokikirjaan:

On vaikea aloittaa alusta. Uudenkarhea päiväkirja, lukko kerran avattu ja vasta ensimmäinen sivu taitettu. Mitä siihen kehtaa kirjoittaa, minkälaisen kuvan antaa itsestään?

Joka hetki rakennan itseäni. Valtava, värikäs palikkatorni, rakentaja ei ymmärrä mitään kantavuuslaskelmista, mutta pystyssä se pysyy. Olen lukutoukka ikiliikkuja, pullantuoksuinen reissukissa, hienosteleva ja suorasukainen, aikuinen tyttö, runolintu ja paniikkivarpunen. Mitä vielä, uusin lisäys, hankala palikka: minusta tulee äiti.

Olen mitä tahansa, ensimmäiseksi olen rehellinen. Pidän siis tätä lokikirjaa, ettei raskausdementia tai aika vääristä myöhemmin muistojani. Haluan muistaa kaiken oikein.

3 kommenttia:

  1. luin koko blogin läpi yhdeltä istumalta, kun sattumalta tänne tulin. aikamoinen löytöretki, mutta hieno selviytymistarina. nyt täytyy juoda kuppi kahvia ja huokaista. kaikkea hyvää!

    VastaaPoista
  2. Heips. Luin kolmena iltana sun blogin kokonaan läpi. Palaan joku kerta paremman kommentin kanssa, halusin vaan jättää merkin. Sinä olet nainen sisua ja rautaa!

    VastaaPoista
  3. Heippa! Kuten kaksi ylempääkin kommentoijaa,myös minä koukutuin ja luin blogisi läpi lahden vuorokauden aikana. Onni on juuri alkanut loma,sillä nukuttua ei ole tullut kuin vain jaksaakseni jatkaa siitä,mihin kirjoituksissasi jäin. Aikaan en ole saanut tänä aikana mitään muutakaan. Yksi uusi lukija täällä siis ilmoittautuu,tervehtii ja kiittää sinua! Nyt aamupalaa ja ulkovaatteet niskaan ja pihalle! Elämä kutsuu ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)