12.8.10

Rakas mahavaiva

Kun kuppi on täynnä negatiivisten yllätysten osalta, menee kaikki ylimääräinen, niin, yli. Ja muut saavat kärsiä siitä.

Tämä on virallinen anteeksipyyntö Soneran asiakaspalvelun kiltille rouvalle. Kuuntelin puoli tuntia nauhalta huonoa musiikkia kymmenen sekunnin pätkissä, aina välillä pirteä naisääni jaksoi muistuttaa, että kyllä he palvelevat minua aivan pian. Huusin puhelimelle vajaaälyisesti ja koko kirosanarepertuaarini käyttäen. Kun lopultakin sain langalle ihmisen nauhurin sijasta, sen sijaan, että olisin jatkanut keskeytynyttä räyhäämistäni, pillahdin itkuun. Itkin viisi sekuntia ja aloin nauramaan. Kohtauksesta toivuttuani esitin asiani asiallisesti ja painoin punaista luuria.

Haluaisin nauraa kaikille tarinoille villeistä hormonihuuruista, mutta ne ovat arkipäivää myös tässä osoitteessa. Ei naista tässä projektissa kyllä säästellä. Kehoni on vallannut herttainen alieni, enkä mahda muutoksille mitään.

Raskausoireita (kronologisesti):

- kaiken kattava väsymys
- TISSIT. (selitys ei liene tarpeellinen)
- aamupäiväiltayö-pahoinvointi
- päänsärky
- vatsasärky
- mahanahkan kutiaminen

Kaikesta hankaluudesta huolimatta on mahavaivani minulle rakas. Tuntematon katkarapu, papu, mötkö, pampula ja nyt vihdoin aidosti vauvan näköinen lapseni. En malttaisi odottaa tammikuuta, mutta saa luvan pysytellä sisätiloissa siihen asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)