19.9.10

"Ilmoittakaahan tää laps samantien sirkuskouluun"Mahavaiva, viikkoja 20+3

En ymmärrä, mikä äitiyspolin tiloissa on sellaista, joka saa minut tutisemaan housuissani. Polvet menevät veteliksi, vessassa pitää juosta kahdesti, hyvä etten itkuun pillahda. Isäihminenkin kai hämmentyi tilanteesta niin, että piti kädestä ja silitti hiuksia. Taidettiinpa näyttää ulospäin ihan mallikelpoisilta vanhemmilta.

Ultraushuoneessa oli pilkkopimeää ja siihen sängylle kipuaminen kävi notkeasti kuin norsunpoikaselta. Mutta kätilö vaikutti tyytyväiseltä näkemäänsä, nauroi aluksi, ettei ikinä ole näin vilkasta lasta nähnytkään. Tottakai siinä vaiheessa pitää pistää parastaan, ja nähtiin pari moitteetonta volttia. Samoin esiteltiin pyydettäessä molempien käsien sormet, näytettiin kantapää ja varpaat, jopa keuhkoverisuoninäkymää varten sopi kääntää kylkeä vähän, ettei varmasti jää näkemättä. Ja sukupuolta kysyttäessä akrobaatti risti kauniisti jalkansa. Se siitä yhteistyöstä.

Mallikansalaisen mitat antoivat olettaa, että ihan tammikuun lopulle hän ei yksiössään viihdy:

Pää-takamus-mitta: 15,9
Paino: n.423g
Vastaa viikkoa isompaa.
(Muista mitoista minun täytyy pyytää tulkkaus neuvolasta..)

Itselleni paras uutinen rakenteellisen täydellisyyden jälkeen oli se, että istukka oli sitten nuljunnut parempaan paikkaan. Ekassa ultrassa oli edessä ja alhaalla, nyt takana ja ylhäällä. Siinäkin taas yksi murhe vähemmän.

Ja ne, jotka ovat nähneet kuvia minusta ja isäihmisestä yhdessä, huomaavat, että lapsi on ollut onnekas geenilotossa, ja näyttää saaneen isänsä kasvonpiirteet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)