26.9.10

When autumn wind goes running..

Syksy on tullut. Keväällä soi suvivirsi ja mie kannoin salaisuutta. Kesällä kärsittiin ennätyshelteistä, ja saavutettiin monia etappeja tässä raskaudessa. Nyt on syksy. Tuoksuu märkä maa, maatuvat lehdet, kirpeä ilma ja hautuva tee. Teekuppi pysyy tukevasti pystyssä mahan päällä, kun hautautuu sohvan nurkkaan lukemaan runoja. Mihin tämä aika menee?


Kesän bikinikunnosta ei ole enää merkkiäkään.

Olen sujahtanut luontevasti syksyrutiineihin. Aikainen herätys. Koulumatka sumussa tai kirpeässä hämärässä. Koulupäivä leipomossa, hiuksiin tarttuu kanelin, kaardemumman, inkiväärin ja muiden herkkujen tuoksuja. Päiväunet bussissa matkalla kotiin. Kotona hautaudun hyvien kirjojen, koukuttavien sarjojen, ruokahalua herättävien reseptien, teen ja lämpimien voileipien maailmaan. Avaan parvekkeen oven ja nautin olostani. Monesti keskeytän kaiken oman navan tuijottelun nimenomaan tuijottamalla napaani, sillä mahavaiva on melkoisen aktiivinen. Maha vaihtaa muotoa ja paikkaa, kun toinen hakee jännitystä elämäänsä tai vain parempaa asentoa koisimiseen.

Tälläisinä päivinä on helppo olla onnellinen.


When autumn wind goes running
It does some magic things.
It gives the shadows dancing shoes
It gives the bright leaves wings
When autumn wind goes running

It curls the bonfire's tail of smoke
And shares a little whispered joke
With cornstalks who delight to prattle
It turns a seed pod into a rattle
When autumn wind goes running

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)