2.10.10

Negatiivinen ämmä

Ajattelin sitten isäihmisen uuden tyttöystävän kommentin inspiroimana listata asioita elämässäni, joita ylikaiken rakastan. Minulla on enemmän kuin repullinen asioita, joista olla kiitollinen. Listaan niistä kymmenen.

1. Mahavaiva. Tämä lapsi on minulle paras mahdollinen syy katsoa huomista pidemmälle. Mahavaiva on ehkä ruokkinut vaikeuksiani, mutta se on kuitenkin, ennen kaikkea, minun ja isäihmisen rakkauden tulos. Rakastan tämän pienen potkuja, kuperkeikkoja ja hikkakohtauksia. Tahdon olla juuri tämän lapsen äiti.

2. Oma koti. Asuntoni on juuri sellainen kuin tahdonkin sen olevan. Hivenen retro, omalaatuinen, rauhoittava, hiljainen satama. Pian tästä tulee meidän koti.

3. Ihana perhe. Minun perheeni, johon luen myös anopin perheineen, on 100% mukana elämässäni, kantavana voimana. Jokainen heistä toivottaa myös lapsen tervetulleeksi.

4. Terveys. Olen terve, kehoni jaksaa ja osaa kantaa tämän raskauden, ja suoriutuu sen lisäksi kiitettävästi muistakin askareistaan. Köhät ja krampit käyvät kropassani vain pikavisiiteillä.

5. Opiskelu. Leipuri-kondiittorin ammatti on pitkäaikainen unelma, saan opiskella ammattitaitoisten opettajien johdolla, ja olen tässä aika hyvä. Aloitan työharjoittelun lempileipomossani ylihuomenna. Voisiko paremmin mennä?

6. 84 päivää lempipyhääni! Jouluhan on siis jo melkein täällä?

7. Ystävyys. Olen löytänyt uusia ystäviä ja vanhoista uusia puolia. Minua on siunattu näillä ihmisillä, ja kiitän luojaani siitä.

8. Aika. Minulla on aikaa valmistautua, aikaa nauttia, aikaa kiirehtiä tai murehtia. En tiedä päivieni määrää, joten käytän aikani harkiten, ensin rakastamiseen ja hetkestä nauttimiseen, sitten vasta suruun ja murheeseen.

9. Musiikki. Tanssin, laulan, hengitän, sydämeni lyö rytmiin josta en pääse eroon. Voisin elää musikaalissa.

10. Rakkaus. Hirveä klisee.

Ja silloin, kun ajattelen negatiivisesti ja puhun ahdistuksistani ääneen, annan itselleni luvan olla maassa, pidän sitä oikeutenani. Olen aurinkoinen, positiivinen ja energinen ihminen, mutta jos taivaalta sataa loskaa ja joku herjaa minua netissä täysin tunnistettavasti, otan sen loukkauksena, enkä pelkää ilmaista mielipidettäni. Jos se tekee minusta negatiivisen ämmän, then, be my guest.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)