1.12.10

Ensimmäinen luukku

Ostin itselleni suklaakalenterin. Minun makuuni siinä on tänä vuonna aivan liian vähän luukkuja. En odota joulua kuten ennen, sillä lasken päiviä hieman pidemmälle. 24 päivää jouluun kuulostaa hienolta sekin, mutta mitä sanotte tästä: 60 päivää laskettuun aikaan, lapseni syntyy ensi kuussa, minusta tulee äiti ensi kuussa. Joulupukki jää kakkoseksi.

Kuvina mahavaivan kasvua tähän asti:Kävin tänään (31+3) myös neuvolassa, ja tästä eteenpäin siellä saakin ravata alvariinsa. Painoa kertynyt sitten alkuraskauden ensimmäisen käynnin pilkulleen kolme kiloa. Sf 28,5cm täsmälleen keskikäyrällä, vauvan sykkeet ja liikkeet mallikelpoisia, kuten myös kaikki omat arvoni, hemoglobiinia myöten: 150. Ei mitään ihmeellistä tai uutta, sairaalan esitietolomakkeen sain käteeni, ja pillahdin lahjakkaasti vasta ulkona itkuun. En tahtoisi jättää niin montaa kohtaa tyhjäksi, mutta minun on pakko. Itseni, isäihmisen ja ennen kaikkea lapsen kannalta on parasta, ettei kohtiin kuten "isän nimi" täytetä mitään. Lisäksi sain ajankohdan neuvolatädin "tupatarkastukselle", joka näillä näkymin koittaa siis 29.12. Moni on tätä asiaa kauhistellut ja pitänyt kyttäämisenä, mutta meidän kunnassamme lastenneuvolan täti käy ennen ja jälkeen synnytyksen uuden perheen kotona katsomassa, että kaikki sujuu. Vapaaehtoistahan se toki on.

Lisäksi posti toi minulle tämän:

2 kommenttia:

  1. En muista olenko ennen kommentoinut, mutta viimeistään nyt rohkaistun! Ensinnäkin täytyy sanoa, että älyttömän suloinen vauvamasu sinulla! Toisekseen haluan sanoa, että olet pirun rohkea nainen. Kaikkea hyvää sinulle ja sille pienelle ihmeelle, joka jättää jopa joulupukin kakkoseksi!

    VastaaPoista
  2. Komppaan Jiitä, olen tosi rohkea ihminen ja uskon, että tulet pärjäämään vauvan kanssa ihan loistavasti! Aivan ihana vauvamasu :)

    Tsemppiä ja nauti odotuksen loppumetreistä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)