12.1.11

Osastotarkkailua

Eipä taida miusta tulla äitiä tällä viikolla, ellei ihmeitä tapahdu.

12 tunnin paasto, kuusi putkea verta ja käyrillä makoilua puolisen tuntia. Ei se enempää vaatinut, ja lääkäri oli sitä mieltä, että osastohoito on tässä tilanteessa ainut vaadittu toimenpide.
Niinpä keskityn täällä olennaiseen. Näytän merimakkaralta tai kiinalaiselta maatyöläiseltä, sillä turvotusta on kertynyt vuorokaudessa kilo. Söin ruuaksi punajuurikeittoa (!) ja voin pahoin. En tiedä johtuuko pahoinvointi myrkytyksestä vai keitosta. Vauva melskaa entiseen tapaansa, eikä minulla ole edes huonekaveria seurana. Mitä täällä on tarkoitus tehdä? Nukkua?
Vaikka eilen paniikki oli hirveä ja kaikki vaikutti olevan vaiheessa, olisin silti mieluummin ottanut vauvan syliin jo tänään, kuin jäänyt vangiksi osastolle tämän huonovointisuuden kanssa.

Jos jotakin positiivista pitää tästä reissusta repiä (mielenrauhan lisäksi) niin olkoon se painoarvio: mahassa on 2990g aarretta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)