11.1.11

PANIIKKI

Olo on kuin päättömällä kanalla ketunkolossa. Pyörin yksiössäni ja yritän saada jotain tolkkua tapahtuvaan. Nostelen tavaroita paikasta toiseen, enkä saa aikaiseksi mitään muuta kuin napakoita supistuksia.

Tänäänhän piti olla rutiininomainen neuvolakäynti, viikkoja 37+2, kaikki hyvin ja nähdään ensi viikolla. Melkein kolme viikkoa laskettuun aikaan, viisi viikkoa viimeiseen häätöpäivään. Runsaasti aikaa hoitaa kaikkia pikkujuttuja, joita tipahtelee mieleen. Aikaa valmistautua henkisesti perheytymiseen, vauvautumiseen. Aikaa suunnitella synnytystä. Aikaa bloggailla kaikesta vauvavalmistelusta äitiyslomatylsistyessä.

Näyttää kuitenkin siltä, että aika loppui lyhyeen. Proteiinit ovat kahdella plussalla ja verenpaineet "mukavan" korkeat. Kiireellisenä lähete keskussairaalaan huomisaamulle, epäilynä raskausmyrkytys. Joten pakkaan sairaalakassia, tiskaan ja vien roskat ulos. Ja paastoan huomisia verikokeita varten.

Mikäli minusta ei kuulu tämän enempää, olen jäänyt sille tielle jakautumaan.

7 kommenttia:

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)