26.2.11

Karhunpoika sairastaa

..ja sen äiti myös.

Jostain napattiin mahtava flunssapöpö, ja nyt kärsitään uuden "lemmikin" aiheuttamista hankaluuksista. Flunssa on aikuisellekin kamalaa, kurkku on kipeä, keuhkoissa limaa, päätä särkee ja nenä valuu tai on tukossa tai molempia. Pikkuvauvalle flunssa on hirveää. Nenä tukossa ei voi syödä eikä nukkua, eikä niistäminen vielä kuulu "osaan" listalle. Niinpä nenään pitää valuttaa keittosuolaliuosta, ronkkia pikkuniistäjällä, imeä nenäfriidalla ja telttailla äipän kanssa höyryhengitellessä lavuaarin yllä.. ja huutohan on sitten menon mukaista. Ja yöunet asiaankuuluvan olemattomat.

Että hyvää päivää loppumaailma, me ei tänään nousta sängystä!

(Ps. Kuva on Blivetin ihanasta pehmopöpökokoelmasta. Olen ihan höpsönä niihin, omistan jo kaikki ruuanlaittopöpöt, nyt pitänee alkaa keräämään lastentauteja..)

2 kommenttia:

  1. Voi mitä pehmopöpöjä! :O

    Täällä on myös kaikki konstit käytössä, että vauvalla henki kulkisi.. onneksi sentään sairastuttiin pikkuisen kanssa eri aikaan, jos jotain positiivista. :D

    VastaaPoista
  2. Meillä on sikainfluenssa, siis tollasena pehmona :P

    Mun ikivanha noitavinkki on sipulisilppu kipossa tai (verkko)pussissa vauvan lähellä. Esikoisella on aina toiminut tosi hyvin, nenä pysyy auki ja kuivana öisin (ja se sipuli haisee aamulla ihan vanhan äijän hielle :D).

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)