24.2.11

Keisarin uudet vaatteet

(Verskisen inspiroimana apinoin aiheen)

Neitokainen on nyt virallisesti kasvanut ulos 50-56-senttisistä vaatteista, ja suurin osa niistä on pakattu jo odottamaan jaottelua kirppis- ja muistolaatikkokasoihin. Meidän neitosen vaatteet on 2ndhand tavaraa lähes kaikki, kirppareilta ja tuttavilta ostettua/saatua, muutama uusi vaatekappale on tullut lahjaksi. Vaan saapahan näinkin aika kivoja yhdistelmiä aikasiksi:


Ja koska meillä harrastetaan sekä puklailua, että vaipanpuntista kakkaamista, vaatetta saa vaihtaa usein.

Äiti ei pidä vaaleanpunaisesta, mutta sitä tulee ovista ja ikkunoista kun tyttösestä on kyse, joten ei auta kuin luopua periaatteistaan. (Lahjaksi saadut superepäkäytännölliset housut.) Ja lapsi nyt näyttäisi söpöltä vaikka perunasäkissä.


Ehdoton lempparivaate on nuo musta-valko-vihreät housut, niitä on kiva yhdistää vaikka mihin!


Välillä ollaan ihan vaan bodysillaankin, ja tuuletetaan reisimakkaroita. Vaaleanpunainen ei näytä niin hirvittävältä omaankaan silmään jos sen saa kivana kuosina.Tuttiharjoittelu jatkuu vaihtelevalla menestyksellä, mutta ainakin ollaan sävy sävyyn.Tässä vaaleanpunaisessa asussa juhlittiin ystävänpäivää ja samalla 1kk-synttäreitä. Käytiin pullakahvilla ihan kahvilassa asti.


Tämä asu riipaistiin kasaan kun pikkuveljeni juhli 7-vuotissyntymäpäiviään merirosvoteemalla, ja vieraidenkin piti pukeutua edes vähän. Vintage-mekko tutalta ja ihanat tennarisukat.


Ja jottei nyt ihan hipeiksi ruveta näissä vaateasioissa(kin), niin tänään käytiin shoppailemassa sekä äidille, että tyttärelle ihan iskemättömät juhlavaatteet ristiäisiin. Vaan siitä ehkä lisää myöhemmin.

4 kommenttia:

  1. Meilkii on vahva tosikäden linja, uusia vaatteita tuli toki muudan lahjaksi. Vihreä, oranssi ja ruskea on mun feivörittejä Veijolle. Ja tää 2n poikalapsen äiti ei pidä tummansinisestä :D

    Siun tyttösen ilmemaailma on kyllä ihan uskomattoman ihana :D Tuo epäileväinen karjakkokatse on kyl parasta!

    VastaaPoista
  2. Löytyy esmes täältä: http://fi.wikipedia.org/wiki/Iltalypsy (kappaleen 3 kaks viimeistä virkettä) ja http://www.yle.fi/elavaarkisto/?s=s&g=4&ag=29&t=418

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)