19.2.11

Kylmä, kylmä, edelleen kylmä!




Juuri tämän vuoden halusit rakas lapsi valita syntymiseen! Vuosisadan kylmin talvi. Kuukauden ikäisen vauvan kanssa näillä keleillä ei liikuta mihinkään vaunuilla, ja autoahan meillä ei ole alla. Valitan pakkasista, ja varaan oikeuden valittaa myös helteistä, jos ennusteet pitävät paikkaansa, ja ensi kesä on vielä edellistäkin kuumempi.

Luonto on minua vastaan, joten mepä luetaankin loruja ja runoja teekupin kera sohvan nurkassa. Ollaan laiskoja ihan luvan kanssa, eikä blogatakkaan jaksa syvällisesti, joten jaetaanpa vähän kuvia viikon tapahtumista:


Kävin kampaajalla, näytän lapsen mielestä pallomasilta. Mokoma nauroi miulle koko loppupäivän.


Kissa ja lapsi ovat tehneet tuttavuutta, eivätkä pidä toisistaan.


Kivat kledjut ja poseeraus hallussa! Näistä vaatteista on pakko ottaa kuvia, koska neiti kasvaa niistä nopeammin ulos, kuin osasin kuvitellakaan! Ensimmäiset 62-senttiset on jo korkattu.


Ai joo, ja tää me opittiin ihan vasta! Sujuu vielä vähän huterasti, mutta joka päivä varmemmin.

6 kommenttia:

 1. ihanan ilmeikäs tytteli, etenkin kissakohtaamiskuvassa :D

  VastaaPoista
 2. Haha, aivan ihania kuvia! Tuo kissakohtaamiskuvan ilme on kyllä aika legendaarinen! :D

  VastaaPoista
 3. Söpöjä kuvia.

  Voi miten minua harmittaa puolestasi tuo synnytyksesi kulku, josta edellisessä postauksessa mainitsit. Tuo on niin raivostuttavaa miten kätilöt voivat välillä kohdella synnyttäjää kuin sätkynukkea ja äiti joutuu melkein kuin seuraamaan vierestä synnytystään. Muut määräävät mitä sinä teet ja itse et ole yhtään tilanteen herra. Näin minullekin kävi ensimmäisessä synnytyksessäni. Pettymys siitä kalvoi kauan mieltäni. Toinen synnytykseni pari kuukautta sitten olikin sitten onneksi erittäin eheyttävä.

  Ja eheyttävää on myös äitiys itsessään, kuten sanoit. Hienoa miten imetys sujuu mallikkaasti. Ei sekään kaikilta tuosta vaan onnistu. :)

  VastaaPoista
 4. Onpa söpö tukka, sopii sulle tosi hyvin tuo paksu otsis! Näytät ihan kuustoistakesäiseltä :D

  Kyl pikkuhiljaa v*tuttaa nää pakkaset. Ei oo tapana valittaa Luojan keleistä kun minkäs niille mahtaa (ja mieluummin oikea talvi kuin sitä muutaman vuoden jatkunutta loskatalvea) mut tälleen vauvatalvena alkas jo pikkuhiljaa riittää miullekin...

  VastaaPoista
 5. Sinulle on jotain blogissani :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)