24.2.11

Tunnustuksia
Tunnustuksia on sadellut, ja huomasin asiaa tutkiessani, että eihän niitä olekaan vinoa pinoa, kaksi samaa vain moneen kertaan.

Stylish Blogger- tunnustus vaatii paljastamaan seitsemän uutta asiaa itsestäni. Tein tämän jo kerran toisen tunnustuksen yhteydessä, joten voisin paljastaa seitsemän asiaa, jotka minulla ja tyttärelläni on yhteistä:

1. Temperamentti. Muuten ollaan aurinkoisia kuin hangonkeksit, mutta jos joku asia hiertää, siitä ilmoitetaan isoon ääneen eikä odotella, josko joku asian itse huomaisi.

2. Korvat. Isäihmisellä on hassut suipot tonttukorvat, mutta likka sai minun korvani, hassun pyöreät ja pienet.

3. Hiukset. Isäihmisellä on hirvittävä luonnostaan musta hiuspehko. Minulla taas on luonnostaan pähkinänväriset laineikkaat hiukset. Tyttärellä on sama punaruskea hiuslaatu, mutta vielä kiharampana. Reppana.

4. Huulet. Pienenä miuta kiusattiin, huudeltiin mustalaiseksi, koska omaan oliivin sävyisen ihon ja muhkeat huulet, varsinkin alahuulen. Teininä asia ei enää harmittanut, eivätkä pojat niiden takia ainakaan kiusanneet. Tyttärelläni on täsmälleen samat pusuhuulet.

5. Ilmeet. Tästä asiasta teen kuvapostauksen kunhan saan skannerin toimimaan..

6. Varpaat. Pitkät ja päästä pompulaiset. Synnytyssalissa laskin moneen kertaan että onhan niitä vain viisi. On niitä, mutta ovat niin hassut noin pienissä koivissa!

7. Nukkuminen. Kun neiti nukahtaa kunnolla, pommikaan ei herätä sitä ennen aikojaan. Kuulumme samaan klubiin.

Toisen tunnustuksen mukana tuli hirviä kysymysliuta tästä blogista, mutta vastailen niihin myöhemmin, sillä työnjohto kutsuu!

(Ps. Kun 14111 kävijää täyttyy, voisin arpoa jotakin itsetehtyä, mahdollisesti kakunkoristeita tai muuta käsityötä? Ideoita?)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)