17.2.11

Viimeiset mahakuvat


37+5, hetkeä ennen kalvojen puhkaisua


Kuukausi synnytyksestä

Josko nyt olisin jo saavuttanut pisteen, jossa mahani arviointi ei kuulu enää ulkopuolisille. Ja kysyjille on kiva vastata: ai, kiitos kysymästä, ei jäänyt raskauskiloja, ylimääräisiäkin on lähtenyt viisi. Onhan tuo maha vielä löllö kuin ylinoussut pullataikina, ja linea negra loistaa kilometrin päähän, mutta se on selkeästi jo minun mahani!

6 kommenttia:

 1. AAAARRGGHHH EN KESTÄ! Eihän sulla oo mitään mahaa! Olen niin kade että syön pääni. Niisk ja murr.

  VastaaPoista
 2. Nyt on mahan asukas ulkopuolella <3

  VastaaPoista
 3. Wandabe: Oli mulla melko isokin maha, mutta se hävis johonkin! :D

  VastaaPoista
 4. mie tiijän minne se meni: se tuli tänne, koska mulla on isompi maha kuin kuukaus sitten...

  VastaaPoista
 5. Olen kyllä kateellinen tuohon maha jälkeen 1 kk synnytyksen!! Mulle tuli joku 22 kg raskaudessa ja ei sitä ole jäljellä enää kuin pari kiloa. Silti maha on sellainen iso pullataikinamössö, eniten harmittaa, kun jotku kommentoi sitä sanomalla, että jahas, siellä on jo toinen tulossa :( Hyvänen aika, vauva on vasta vajaa 9 kk, ei todellakaan ole toista vielä mielessäkään!
  Mutta mitenkäs sitä treenaamaan pääsee.. Täällä ei oo ees mitään vauvajumppaa :P

  Mutta tsemppiä sulle kauheasti, yhtenä iltana löysin blogisi ja jouduin kelaamaan alkuun asti ja lukemaan hirmuisen läjän kirjoituksia!! Olet vahva nainen!

  VastaaPoista
 6. Ihan pakko kommentoida tähän, että luoja miten upea maha noin pian synnytyksen jälkeen! Eihän sulla ole mitään jäljellä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)