27.2.11

Voi.. pöpö!

Kun nyt kerran flunssaillaan niin flunssaillaan kunnolla! Itse en olisi perustanut valvotusta yöstä, nälkää huutavasta lapsesta joka ei voi syödä, väsyneestä lapsesta joka ei voi nukkua, koska nenä on tukossa ja mahassa kaivertaa nälkä. Arvatenkin tästä seuraa se, että olemme molemmat entistäkin kipeämpiä ja väsyneempiä.

Lisäksi seurasi sairaalareissu, sillä vauvan kuuluu syödä ja nukkua, eikä kumpaakaan enää voitu tehdä. Lääkäritäti määräsi keittosuolaliuoksen hengittämistä höyrynä ja ilkeän imutoimenpiteen, vaan kah, hirviän huudon jälkeen olikin ihanan aurinkoinen neiti, jolla kulki henki ja maistui ruoka. Lisäksi tänään päivällä on ilmiselvästi nukuttu univelkoja pois.

Neidin päiväunien aikana pistin hihat heilumaan ja leivoin osan ristiäisleivonnaisista. Bebejen muropohjat ovat nyt valmiit, täytän ne lauantaina, ja nämä keksit ovat jo aivan valmiita mupusteltaviksi, kun ristiäispäivä sunnuntaina koittaa:Huomenna upotan kädet taas sokerimassaan, sillä rakkaan tyttäreni kastekoriste imee työtunteja kuin sieni!

4 kommenttia:

 1. Voi itku miten ihania nuo keksit! Onko tuollaisia muotteja olemassa vai miten nuo on tehty?

  VastaaPoista
 2. Oi miten suloiset siilikeksit! :D
  Kiva kuulla että vauvalla on vointi jo parempi.

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia. :)

  Muotti on niinkin high-end paikasta kuin Ikeasta. :D Siinä setissä on karhunpentu, hirvi, kettu, orava ja siili, ja maksaa alle femman.

  VastaaPoista
 4. Paranemisenergiaa! Tuskin maltan odottaa sitä tyären kastekoristetta kun nuo siun muillekin tekemät ovat niin upeita!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)