26.3.11

Menopelit, osa 1.
Liinailu sopii minun ja Tirpan elämäntyyliin. Liinan kanssa pääsee kaikkialle, se antaa minulle kädet vapaaksi välillä, reissunpäällä liinassa on lämmin ja turvallinen ottaa pienet tirsat, se ei vie paljon tilaa hoitolaukussa (toisin kuin järjestelmäkamera, krhm), imettäminen on säädyllistä liinan suojissa, ja mikä parasta, liinalla hämää kanssaihmisiä hyvin, kukaan ei huomaa jos paita on kamala/pukluisa/maitotahrainen.

Talviliinailu on hallussa, sisällä ja ulkona. Seuraavaksi askartelen meille ei-sidottavan vesiliinan, että päästään uimahalliin. Myöskin kesäkelillä vilpoisa liinailuratkaisu on hakusessa.Liinassa vatsaa vasten nukkuva vauva tuntuu samalta kuin vauva vatsassa raskausaikana. Jotenkin yksityisemmältä, omemmalta.


Ei hullumpi heräteostos kirpparilta, kahdeksalla eurolla.

8 kommenttia:

 1. Mie en oo usaltant talviliinailla, pelkään että keuahdan :/ Pitäs taas herätellä tuota liinailua tauon jälkeen - yritin eilen lonkkasidontaa mut päädyin synnytyksenkaltaiseen tilaan, Veijo roikkui jalkovälissä :D

  Suihkuliina oiskin vauvauinnissa kätsy, mistähän niitä sais...

  VastaaPoista
 2. http://shop.villiankka.fi/epages/Planeetta.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/villiankka/Products/1029/SubProducts/1029-0002 ainakin villiankka myy. Hinta vaan kirpaisee.. ajattelin siis itse ommella tuosta kankaasta tämän mallisen: http://shop.villiankka.fi/epages/Planeetta.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/villiankka/Products/1019/SubProducts/1019-0003

  mitä tuumaat?

  VastaaPoista
 3. Näyttää toimivalta, uimahommissa pakko olla nopeesti laitettava liina. Kaukalovenkoiluun meni hermo jo ekalla vauvauintikerralla :D Tiäkkö jo mistä tollasta kangasta saa?

  VastaaPoista
 4. Eurokankaasta. :D Se on jotain urheilukangasta..

  VastaaPoista
 5. Voi ei, miten ihanalta pieni näyttää tuolla liinassa! Tässähän iskee vauvakuume itsellekin! (Taas.)

  Moi, olen uusi lukija. :D Eilen päädyin lueskelemaan jonkun muun vauvablogin kautta ja koukkuunnuin.

  VastaaPoista
 6. Kiitti linkistä! Voisin muuten tehä ite, jos en olisi minä :D

  VastaaPoista
 7. Mä tein joskus vesiliinan kaksinkertaisesta coolmaxista, harmittaa, että nuorimman pojan jälkeen annoin sen pois, vauvoje kun ei pitänyt tulla enempää... :D

  Ihanan näköiset olette!

  Ja järkkärihän on ehdottomasti yksi vauvakassin vakiovarusteista! ;D

  VastaaPoista
 8. Eksyin jotain kautta blogiisi, joka on todella mielenkiintoinen! Vaikutat ihanalta, fiksulta ja ajattelevalta äidiltä lapsellesi, ja tuo liina pukee teitä huipusti!
  Kannan itse 1v3kk tytärtäni edelleen päivittäin, välineenä meillä on Manduca. Ainakin viime kesän helteillä oli ihan hyvä ratkaisu, ei yhtä kuuma kuin liina. Suosittelen kokeilemaan, jos vaikka saisit jostain lainaan! :)
  Kaikkea hyvää tulevaan kesään! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)