30.3.11

Tirppa ARPOO!Rakkaus, raskaus ja viimein rakkauspakkaus.

Tämä blogi on kasvanut paljon matkan varrella, eikä vähiten lukijamäärältään. Lukijat ovat tehneet tämän blogin kirjoittamisesta mielekästä, teistä on ollut myös tukea ja apua monissa tilanteissa.

Tahdon kiittää, joten mie ja Tirppa nykäistään pystyyn ARVONTA!
Tahdon oppia tuntemaan teitä paremmin. Kertokaa miulle itsestänne ainakin seuraavaa: Postilaatikon väri, suosikkitapanne käynnistää aamu ja EHDOTTOMASTI sähköpostiosoite. Jokainen kommentin Tirpan 3kk syntymäpäivään (14.4) mennessä jättänyt osallistuu yksilöllisen ja täysin vapaavalintaisen marsipaanikoristeen arvontaan. Lohdutuspalkintoina on jaossa kolme kuvan kaltaista onnittelukarhua.

(Säännöt samat kuin aina, yksi arpa satunnaiselle kävijälle ja kaksi lukijalle! Muistathan mainita montako arpaa..)

24 kommenttia:

 1. Kahdella arvalla mukana! :)

  Postilaatikkoni on vihreä ja aamut eivät käynnisty ilman valtavaa kahvimukia (vai onko se sankko?).

  evejaron@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Kahdella mukana.

  Postilaatikkoa ei ole kun asutaan kerrostalossa, tulevassa kodissa valkoinen ;) Aamu käynnistyy pojan aamu maidoilla. Itse käynnistyn vasta kun poika on jo ekoilla päikyillä.

  milonmatkassablogi@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Kaksi arpaa, kiitos. :D

  Postilaatikkoa ei ole, sillä asun kerrostalossa. Kotikotona oli punainen, jonka räjäytin pikkuveljeni kanssa uuden vuosituhannen kunniaksi ja jonka tilalle ostimme sitten yhdessä vastaavanlaisen. Sitä ei ole vielä räjäytetty.

  Aamu käynnistyy lähes aina siihen, kun pinnasängyn reunat alkavat rytistä rytmikkäästi "MAMMAMMAA!"-huudon säestyksellä pojan tilatessa aamumaitoaan. Itse käynnistyn vasta puurolautasellisen ja ison kaffekupin jälkeen.

  tiitiwee ät gmail piste com

  VastaaPoista
 4. Kahdella arvalla mukana!

  Postilaatikkoa ei kerrostalo asunnossa ole, mutta saisi olla kun posti tulee parhaillaan yhdeksältä AAMULLA ja postin työntekijät kuulostavat tunkevan itsekin siitä sisään. Ei niin hehkeä herätä. Vielä kun on säikky luonteeltaan niin hyvä ettei ole aamutarpeet sängyssä, varsinkin jos on isompaa postia tarjolla!

  Aamu käynnistyy samaan aikaa kuin kone, ei voi aloittaa elämää ellei tiedä miten blogimaailmassa voidaan! Ja sarjakuvat pitää lukea. Ja fb tarkistaa... Miten niin riippuvainen?

  msalainenmaailma[at]hotmail[dot]com

  VastaaPoista
 5. Kahdella arvalla mukana:D

  Postilaatikko on perus-teräs-harmaa. Nököttää rivissä n 15 muun samanlaisen kanssa meidän rivarin roskakatoksen seinässä kiinni.

  Mun aamu alkaa 1,5v taaperon vaipan vaihdolla, 2kk vauvan vaipan vaihdolla, sit aamupuuron keittoon, syödään, imetän, keitän saavillisen kahvia ja tulen lukemaan blogipävityksiä kunhan kaikki ovat syöneet ja tyytyväisiä:D

  myttymasussa(at)gmail.com

  VastaaPoista
 6. Kahdella arvalla täältäkin suunnalta mukaan :)
  Postilaatikko on taloyhtiön yhteisen päätöksen mukaan musta, kannen punasilla saranasuojuksilla (tajuaakohan edes kukaan mitä yritän selittää).
  Aamulla must juttuja on aamupala ja sen kanssa lehden lukeminen, pitäähän tietää mitä maailmalla tapahtuu!

  mimnu(at)luukku.com

  VastaaPoista
 7. Yhdellä arvalla mennään, vaikka luenkin blogiasi säännöllisen epäsäännöllisesti.. =))
  Postilaatikko on tylsän harmaa, samaa väriä kuin muukin jono postilaatikkoja... Pitäiskö repäistä ja ostaa keltainen tai pinkki laatikko kukkasilla! =)
  Aamulla on pakko saada kunnon aamupala ja sitä mutustellessa katsoa kolmosen aamutv:tä. Ihme kun sohva on aina murusia täynnä...

  nunnunblogi@gmail.com

  VastaaPoista
 8. 2 tickets please!

  Meillä kerrostalossa tollainen tylsä harmaa luukku, josta kissa aina uloshaluraivareissaan yrittää karata.

  Ja suosikkitapani aamulla on aamupala mielellään teen kera. Suihku myös, jos siellä kerkeäisi käymään.

  mniaaaÄTgmail.com

  VastaaPoista
 9. Kahdella arvalla osallistun! Meillä on tylsä teräksinen postilaatikko. Aamu käynnistyy vasta kun saa jotain murua rinnan alle. Parhaiten maistuisi tuoreet sämpylät Kippari-juustolla, mutta lähes poikkeuksetta tyydyn tylsään ruisleipään.

  rusinapullablogi@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Lukija olen, joten ilmeisestikin siis kaksi arpaa :D

  Meillä on punainen postilaatikko, johon pitäisi kai jo oma nimikyltti vaihtaa..
  Mun aamu alkaa aina aamutallilla ja sen jälkeen kupillisella teetä =) Paitsi jos pikkuneiti herää liian aikaisin, niin sit aloitetaan neidin aamutoimet ;D

  outi.siirila@kotinet.com

  VastaaPoista
 11. Kaksi arpaa..

  ja postilaatikko on kerrostalon mallia ja ihanimmillaan silloin kun sylkee sisään ihania postikortteja, kirjeitä tai paketteja :D

  Ihanne aamuni oli ennen sellainen että kasasin tarjottimalle kahvia, herkkuvoileipiä, hieman suklaata, tuoremehua jne. ja otin esiin läppärin tai hyvän kirjan. Nautiskelin kiireettömästi, täydessä hiljaisuudessa.

  Nyt pienen vauvan kanssa arkiaamu on sellainen että ensin imetän, sitten vaihdetaan vaippa. Jonka jälkeen asetutaan sohvalle yhdessä halittelemaan ja höpöttelemään ja joskus nettitv:tä katselemaan.. Siinä sivussa pistelen naamaani jotain mitä saan valmistettua yhdellä kädellä ja silmällä :)
  Ja näitä aamuja ei voita mikään!

  Ainoa blogi jota luen lähes päivittäin on sinun, jäin koukkuun ihanaan tapaasi kertoa sinun/ teidän elämästä :)

  Mekkinen@suomi24.fi

  VastaaPoista
 12. Yhdellä arvalla mukana :)
  Postilaatikko on punainen ja hyvin haalistuneen punainen - en pidä siitä. Aamu käynnistyy parhaiten tuuppaamalla karvakasat ulos ja laittamalla kahvia tippumaan <3

  pumpulia@hotmail.fi

  VastaaPoista
 13. Sainpa viimeinkin liityttyä lukijaksi tän myötä :D Oon käyny siis ihan aktiivisesti lukemassa, vaikken oo ollu virallinen lukija, monessa muussakin blogissa on näin :P

  Mutta siis kaksi arpaa. Kerrostalossa kun asutaan niin postilaatikko on sellanen perus metalliluukku. Paras tapa käynnistää aamu on herätä rauhassa siihen, kun Aku naureskelee kainalossa, syödä hyvä aamupala ja sit leikkiä. Ja tää kaikki ilman kiukkuja (ei äitiltä eikä Akulta :D)

  VastaaPoista
 14. Moi!

  Lukijana mukana... Postilaatikko on sellainen metallinen Stalan laatikko ;), aamu alkaa päivän lehdellä ja aamupalalla. Tyttö jaksaa odottaa omaa puuroaan maissunaksujen voimin.

  S-posti on heiniv2@luukku.com. Käytössä harvoin, mutten viitsi sitä "virallista" laittaa tänne blogimaailmaan.

  VastaaPoista
 15. Tämä arpajuttu oli minulle ihan uusi, mutta kaksi arpaa minulle :)

  Postilaatikkoa ei minullakaan valitettavasti ole eikä elämäni aikana vielä koskaan ole ollutkaan, toivottavasti joskus vielä olisi! Aamuisin herään yleensä noin tuntia ennen lähtöä, ihan vaan siksi että tykkään ehtiä rauhassa lukemaan netistä uutiset ja muut päivitykset samalla kun syön muroja ja makoilen sohvalla. Edes laittautumiseen en käytä yhtään aikaa yleensä, meikittä ja kampauksetta pyörin läpi päiväni.

  sapelihammasjenny(miukumauku)hotmail.com

  -Jenny

  VastaaPoista
 16. Kahdella mukana, kirjauduin juuri lukijaksi (olen vähän huono tuon ominaisuuden hyödyntämisessä!).

  Suosikkitapani käynnistää aamu on ehdottomasti rauhallisesti ja pitkään nukkuen, aamiaiseksi appelsiinimehua ja Havre Fras kauramuroja :). Postilaatikkoa ei sen sijaan ole kun tuossa ovessa on vain luukku...

  veronanblogi (@) gmail.com

  VastaaPoista
 17. Luen kyllä blogiasi ja tarkastan sen joka päivä, mutta taidat tolla lukijalla tarkoittaa noita sisäänkirjautuneita, jotka ovat merkiinneet itsensä lukijaksi. No saat itse päättää onko minulla yksi vai kaksi arpaa :)

  Postilaatikko on tummanvihreä ja aamu lähtee käyntiin nautiskelemalla pikkupojan potkuista masussa ja sen jälkeen ruisleivällä ja teellä.

  satu_latvala@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Osallistun kans mielelläni, pieni (neiti?)käärö syntyy heinäkuussa, vähänkö ois upee tollanen koriste ristiäiskakkuun :D voikos näitä sulta ihan tilata ellei onnetar suosi? Niin ja postilootaa ei ole kerrostalossa ja aamut aloittaa pikkumies 1,5 v milloin aurinkoisemmin milloin ei..:D nannanen@windowslive.com

  VastaaPoista
 19. Arvonnassa mukana kahdella kiitos, Wandaben Virkapuvun kautta tänne löysin :)
  Postilaatikko on punainen ja aamu lähtee käyntiin ihan ilman mitään jos on pakko, mutta paremmin...kehtaanko edes sanoa...lasillisella colaa :D

  syksymaki at gmail.com

  VastaaPoista
 20. Kerrostalon postilaatikko, tylsä musta.... Aamu käyntiin isolla kahvikupillisella ja typylle aamuhedelmää.

  spirttik at hotmail dot com

  VastaaPoista
 21. 2 arpaa oon muutaman viikon ollut aktiivisesti lukijana ja koukuttunut:)

  meillä on perus kerrostalon(tai oikeesti luhtitalo) metallinen postiluukku
  aamu alkaa yleensä kun vuos ja 8kk vanha herätyskello peppi rääkäsee jotaikuinki klo6 joka aamu.siitä sit kahvinkeittoon ,aamupalaa neidille ja koneelle päivittämään tapahtumat.koomassa menee ekat pari tuntia aina enempi ja vähempi:D

  jonnaloisa ät windowslive.com

  VastaaPoista
 22. kaksi arpaa :)
  postilaatikkoa ei ole..
  aamun käynnsityminen vaatii muutaman muksunhymyn ja puolipannua kahvia:)

  heidi.lepokallio@welho.com

  VastaaPoista
 23. postilootaa ei oo, suosikkikäynnistys on tuhina ja sposti vanha tuttu wandabe74 ät gmail piste com ja kaks arpaa.

  viime tingassa :D

  VastaaPoista
 24. Anu osallistuu kahdella arvalla!
  Jes! vielä taisin ehtiä laittaa mukaan voittoarvan ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)