16.3.11

Uusi lemmikki


Esittelin jo asuntomme, joten ette varmaan ihmettele, että olen joutunut lykkäämään koirahaaveitani hamaan tulevaisuuteen. Mikään koirarotu ei viihdy näin pienissä tiloissa, varsinkaan myöhemmin kun meidän päivät kuluu koulussa/töissä. Siihen asti kunnes asutamme isompaa asuntoa katutasossa, ja minulla on säännölliset työajat, tyydyn haaveilemaan:
Ja niinpä askartelin Tirpalle ja itselleni ystävällisen vahti"koiran":


Se on ehkä vähän ilkikurinen kettuneiti, valtasi pinnasängyn kuin olisi aina asunut meillä.

Ehkä aikaa myöten se oppii talon tavoille ja sisäsiistiksi pikkuneidin ystäväksi.

6 kommenttia:

 1. Oot ilmeisesti monella tapaa taitava!! :)

  VastaaPoista
 2. Plääh, sie osaat ommellakin... minen osaa sitä(kään) :D Mut oon tosi kömpelö ja tiputtelen tavaroita koko ajan, kelpaaks se?

  Laivakoira on kyllä ihana, haaveilin sellaisesta ja välillä jäkrusselista mut jotenki epäonnenkantamoisena meille tuli tuo kääpiöpinsu. No on se välillä ihan kivakin ja esikoinen tykkää siitä hulluna. Veijo vaan katauttaa rakkia päin näköä, kun tunkee naamailemaan :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos. :) Tirppa ihastui kettuun täysillä ja ne kikatteli tänään jotain ihan omia juttujaan. Ilmeisesti kettu linnunpöntön vahtina on hassu juttu.

  En oikeasti osaa ommella. :D On ehkä ainut asia, jota kädentaidoissa uupuu. Tuntuu että saa aikaan hyppytikkiä jos jonkunmoista, mutta tuollainen kettu oli pakko saada! Seuraavaksi teen varmaan pesukarhun!

  VastaaPoista
 4. Onko tuo ketu tehty jonkin kirjan tai lehden kaavoilla? Vai ihan itsekö keksit? Jos olisi jostain otettu valmis kaava, voisin värvätä jonkun tekemään meidän Nyytillekin tuollaisen. :)

  VastaaPoista
 5. Raili Myntti- Pehmeitä leluja kirja jostain 80-luvulta. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)