9.3.11

Vauva siellä, kakkaa täällä, kuolaa, maitopuklua ja pissaa siellä.."Äitiiiiii, ei taas näitä eritejuttuja! Aina saa kärsiä ja hävetä.."

Ristiäisvalmistautumisien aikana asunnon siisteystaso laski kuin lehmän häntä, ja nyt onkin saanut luututa ja pestä pyykkiä viikon edestä. Enää tarvitsisi hoitaa hirveä läjä lakanapyykkiä, neidin mielestä kun on täysin sopivaa oksentaa kerran yössä lakanat litimäriksi.

Oksenteluun ja pilkulliseen olemukseen löytyi syy, kun jätin omenat ruokavaliosta. Paha vain, että nyt en saa syödä kumpiakaan lempihedelmistäni, en omenoita enkä appelsiineja. Tarvitsen vitamiinini joten ostin kokeilumielessä jonkun hirvittävän ruman hedelmän Prismasta, joka maksoi mokoma kolme euroa. Kerron sitten miten sen kanssa kävi, kunhan ensin googlailen aikani, mikä se on ja miten sitä syödään.

Tähän asti olen saanut lämpimän ja pahanhajuisen paketin kerran päivässä. Nyt oli pitänyt jo viikon hiljaista, ja olin saanut vain pieniä märkiä paketteja. Käväisimme neuvolassa, ja saimme sillä reissulla vääntelyä, kääntelyä, mahan painelua ja rotarokotteen, niin tänäänpäs on sitä itseään sitten tullut ovista ja ikkunoista. Tarkemmin sanottuna vaipan kauluksista ja molemmista punteista.

Eilen oli paitsi neuvola:

5110g ja 54cm


myös jälkitarkastus:

hyvin kokoon kursittu ja käyttökelpoinen


ja aika sijoittaa ristiäislahjarahat hyvään tarkoitukseen:


Carena Swing

Sijoitimme autottoman lapsiperheen mukavaan elämään julkisissa kulkuneuvoissa. Kolme iiiisoa ilmakumipyörää (toisin kuin kuvassa) ja kevyt runko takaavat vähemmän hermojen menetyksiä VR:n junien olemattoman kokoisissa eteisissä. Brion Nova hyökkäysnaunut kun mahtuvat sisään juuri ja juuri, ja aina täytyy toivoa, että edes joku auttaisi niiden nostelussa, ettei tarvitse jättäytyä junasta, koska ei pääse asemalaiturilta junaan. Nämä painavat sen 10 kiloa vähemmän. Ja mahtuvat ainoan autoilumahdollisuus-automme takapaksiin ongelmitta, siinä missä Briot pitää purkaa atomeiksi, ja pinota osaksi takapenkille.
Että kiitokset niille ihanille mielikuvituksettomille sukulaisillemme, jotka annoitte "vain" rahaa, olemme erittäin tyytyväisiä!

6 kommenttia:

 1. Hih, ihana kuva!
  Onneksi nuo omena ja appelsiiniallergiat ovat sellaisia, että monesti helpottavat nopeaan. Kannattaa siis välillä aina kokeilla altistusta.
  Mielenkiinnolla jään odottamaan, että mikä ja millainen se ruma hedelmä on. :D

  VastaaPoista
 2. Tyttöpuolinen Jim Carrey :DDD

  Veikkaan Pitayaa, ne on ainakin sairaan kalliita (mut hyviä, on Esikon suosikkihödelmä) eli noin kolme egeä kipale.

  Mie en oo koskaan lämmenny kolmipyöräisille rattaille, en usko niiden pärjäävän helvetinmoisessa lumihangessa ja haluan varautua aina Siperia-olosuhteisiin :D Noi on takuulla kevyet ja näppärät kyllä, toisin kuin Esikon valtavat Emmaljunga Edget, jotka eivät mahtuneet Yhtään Mihinkään...

  VastaaPoista
 3. Hei,
  Uusi fanittaja ilmoittautuu mukaan remmiin. Luin blogin alusta loppuun läpi ja heittelinkin kommentteja sinne sun tänne.
  Olen pienen vauvan yhteishuoltajaäiti, takana tosi rankka raskaus yksin mutta onnellinen vauva-aika (tai sen alku).
  Paljon tsempityksiä sulle ja kiitos hersyvän mahtavasta blogista!

  VastaaPoista
 4. Moikka!
  Eksyin jostain tänne sun blogiin ja jumituin.
  Sulla on jotenkin niin kiva tapa kirjottaa, että pakko on klikata itseni lukijaks! :)

  http://ruusuistajarisuista.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Terve!
  Löysin blogisi, ja ihastuin kirjoitustapaasi heti. Pystyn myös samastumaan sinun tunteisiisi täysin; olen itsekin nuori (21v) yksinhuoltaja pienelle pojalle. Samoja tunteita isäihmiseen läpikäynyt.

  Jään lukemaan.

  T.Helkku

  VastaaPoista
 6. Kolibri, Katja ja Helkku, tervetuloa lukemaan. :)

  Wandabe: ihastuisit näihin, ovat tukevat ja selvisivät loskahirveystielläkin moitteettomasti. Nappula tosin on päättänyt ettei enää viihdy minkäänlaisissa vaunuissa, joten liina on pakollinen vaunuiluvaruste..

  Elina: Hedelmähaaste vähän laajeni, joten postaan siitä sitten isommin vähän myöhemmin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)