24.5.11

Sesonki

Ja jottei muuttamisessa ja haastavassa vauvassa olisi tarpeeksi, on myös jonkunnäköinen kakkusesonki tulossa, valmistujaisia ja häitä.Pari valmistujaiskoristetta on tullut tehtyä tänään ja eilen, eilen telkkarin valossa yömyöhään ja tänään neljässä osassa neidin päiväunipätkien aikana.
Kerrankin ehdin ja jaksoin kuvata koristeet useammasta suunnasta, ja laittaa kuviin jopa tulitikun, että on jotain mihin verrata koristeiden kokoa.

Milloinkohan tässä perheessä tulisivat sesonkiin paksu lompakko, pitkät päiväunet, keskeytyksettömät yöunet ja aikuinen seura?

3 kommenttia:

 1. Voi kuinka hienoja! Liityin eilen lukijaksi tänne kun huomasin että joka päivä käyn kuitenkin kurkkimassa mitä teille kuuluu :D.
  Arki on täälläkin kovin vauvan ympärillä pyörivää ja vaikken yksinhuoltaja olekaan niin enimmäkseen sitä arkea kuitenkin on vauvan kanssa kaksin ja kaipaa aikuista seuraa. Mutta mitäpä sitä sitten tekee kun vauva nukkuu? No, lukee tietty toisten vauvaelämäjuttuja :O. Eipä täällä korvessa juuri lähistöllä ole kavereita muuten kuin netin kautta, voi ainakin kuvitella olevansa sosiaalinen kun täällä avautuu :D.

  VastaaPoista
 2. Tuo viimeinen kysymys tuli kuin suoraan mun suustani! Pisti oikein hymyilyttämään. :)
  Viimeks tänään laskuja selatessa, silmiä hieroskellessa ja itsekseen puhuessa samat kysymykset pyöri päässä..

  VastaaPoista
 3. Oi hienoja koristeita! :) Ja onnea kovasti uudesta linnunpöntöstä! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)