20.5.11

Vuosipäivä
Tasan vuosi sitten istuin vessan lattialla ja näytin varmaan melko tyrmistyneeltä. Olin tehnyt perinteeksi muodostuneen raskaustestin ennen seuraavan pillerilevyllisen aloittamista. Menkkoja ei ollut näkynyt, ei niitä yleensäkään näkynyt. Tikussa sen sijaan näkyi.

En odottanut tätä tulosta. Tottakai mahassa kutitti testiä tehdessä, samalla tavalla kuin lottokuponkia tarkistaessa. Mahdollisuus on olematon, mutta olemassa. En tiedä vieläkään kumpi tunne oli päällimmäisenä: pakokauhu vai onnellisuus.

Huolimatta kaikista vaikeuksista, jotka nämä kaksi viivaa yhdessä pienessä pissitikussa aiheuttivat, olen nyt onnesta soikeana, sillä minulla on kallein aarre tämän maan päällä:


Tirppis on kaiken sen kärsimyksen, oksentelun, päänsäryn, nöyryytyksen, yksinäisyyden, ahdistuneisuuden ja synnytyskivun arvoinen. Ainokaiseni, rakas tyttäreni. Hyvää ensimmäistä olemassaolopäivää! (Keksin ihan ite!)

4 kommenttia:

  1. Olet ihana ja blogisi on ihana. Ja Tirppis kanssa. Olen etsiskellyt sähköpostiosoitettasi, että mahdollisesti laittaisin sinulle jossain vaiheessa postia. Onko se jossain täällä blogissa?

    Enkä nyt siis ole miesihailija, lisättäköön se. :)

    VastaaPoista
  2. Ihanaa! Ne on kyllä kutkuttavia muistoja. Itsekin pari viikkoa sitten muistelin noita vuoden takaisia hetkiä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)