19.6.11

Rapotti 5kk ipanoidista

(Täällä suunnalla on vähän hiljaista, koska nettikiusaaminen pistää miettimään, onko bloginkaan pitämisessä mitään järkeä.. koittakaa silti roikkua mukana?)

TIRPPA 5 KUUKAUTTA


Se painaa 7,3kg, venyy 66,1cm pitkäksi ja pipo on 40.

Se syö tissimaitoa. Joskus maistetaan jotain muuta, sormin tai lusikalla, mutta aika vähiin on jäänyt. Äitiä laiskottaa, ja tissit on niin kätevät.

Se osaa ryömiä, kieriä, nauraa, hymistä uni"laulua", kiekua, kujertaa ja pussata ja halata. Lisäksi se osaa laittaa tavaroita suuhun varpailla.

Kivaa on soittorasiat, akrobaattiset temput, keinuminen, parvekkeella löllyminen, tissin natustaminen, peukun imeminen ja pitkät hiukset sylittelijöillä.

Kurjaa on hidas palvelu ja hirveät helteet. Mutta kauaa ei jaksa niistäkään natista.Natiainen kasvaa siis kovasti, mutta tavallaan ei edes harmita. On hyvä tunne katsoa lasta, ja todeta että on tehnyt jotakin oikein. Tirppa kasvaa ja kehittyy ja on tyytyväinen pikkulintu. Uskaltaa vaikka vähän taputtaa itteään olalle.

8 kommenttia:

 1. no uskaltaa todellakin taputtaa itseään olalle :)

  VastaaPoista
 2. älä anna tyhmien ihmisten lannistaa sinua! (: pidän kovasti blogistasi ja tykkäisin sitä jatkossakin lueskella ! tärkeintä kuitenkin että itse tänne haluaa tulla kuulumisiaan kertomaan (: ja mitä olen matkan varrella lukenut niin neitisi on kyllä aivan ihana ja valloittava tapaus ja ansaitset enemmänkin kuin pelkän taputuksen! :)

  VastaaPoista
 3. tirppa ja sinä <3

  saisinko vetää sun kiusaajia nekkuun? vihaan kiusaamista, kuten laitoin männäviikolla profiiliinkin.me

  VastaaPoista
 4. Joku oikeasti kiusaa sua? Aivan käsittämätöntä! Oon ollut koukussa sun blogiisi siitä asti kun sen löysin, ja jos vaan olis mahdollista, niin seuraisin jatkossakin... Mutta silti ymmärrän, jos kiusaaminen latistaa intoa. Voi kun voisi oikeasti käydä vähän koulimassa niitä ihmisiä, kyllä säikähtäis kun tuntemattomia ilmestyis oven taakse opettamaan tapoja! Tällä ajatuksella on oikeesti aika kiva herkutella... :D

  Mutta, paljon jaksamista sulle! Ja ihana päivitys Tirpan taidoista, kylläpäs se osaa vaikka mitä :D

  Terveisin Jenny (aikaisemmin anonyyminä)

  VastaaPoista
 5. älä lannistu mistään kiusaamisesta, kateellisten panettelua sanon minä! ootte tirppiksen kanssa just ykkösiä <3

  VastaaPoista
 6. Joskus sitä miettii tosissaan että miten ihmisestä voi tulla ulos jotain niin kaunista kuin tämäkin neiti tässä. Jos joskus saan lapsia, toivon todella että olisivat yhtä suloisia kuin teidän typy. Ja että olisin edes puoliksi yhtä hyvä äiti kuin sinä lapsellesi olet :)

  VastaaPoista
 7. Ihan samaa olen minä miettinyt, että tämä Tirppis on kyllä yhtään liioittelematta yksi söpöimmistä vauvoista joita tiedän - ja lisättäköön, että sitä omaa ei edes ole. Jotenkin vaan niin vekkulimainen ja pieni ja siro. Aivan ihana.

  Kummalta kuulostaa tuo kiusaaminen. :/

  VastaaPoista
 8. Kukas hitto se sinua kiusaa?! :O
  Kaikenlaisia mänttipäitä netin maailmasta löytyy niinkuin elämässä muutenkin - kieltäydy välittämästä! <3

  Olen 29v, melko oivallisessa parisuhteessa elävä nainen ja yksi lempiasioitani netissä on sinun blogi, ehdottomasti <3
  Minä ihailen sinua ja tapaasi kirjoittaa vilpittömästi ja toivon että olen tässä elämässäni edes puoliksi yhtä vahva, rohkea ja lystikäs kuin sinä :)!

  Kaikkea ihanaa ja kivaa sinun ja tirppiksen kesään!

  t.Mekkinen

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)