30.7.11

Ongelmanratkaisuja

Mistä on onnelliset pienet tytöt tehty? Sipsipussin rapinasta tietty. Mieluiten tyhjän. Yleisesti ottaen saa kuitenkin äkäisiä mulkaisuja paremmilta äideiltä, jos antaa lapsen leikkiä sipsipussilla, vaikkakin auki leikatulla, joten jotain piti keksiä.

Tilkkulaatikosta iloisen väristä kangasta ja nauhanpätkiä. Sakset, nuppineuloja ja ompelukone. Yhdet päikkärit. Nolla hermojen menetystä. Ja lopputulos:


Iloisen rapiseva ja ripisevä naurupussi. Tirppa sai pitää sipsipussinsa ja on tyytyväinen. Jospa se leikkisi tällä hetken, eikä tyhjentäisi silmän välttäessä dvd-hyllyä?

5 kommenttia:

 1. Tosi kiva idea. Toivottavasti on mieleinen Tirpalle :)

  VastaaPoista
 2. Hieno! Tunnustus sinulle blogissani..

  VastaaPoista
 3. Uusi lukija ilmoittautuu! :) Tosi ihana - ja aito blogi! Itsekin pienten lasten äitinä samaistun moniin kirjoittamiisi juttuihin: vauva-arkea siis. Ja tämä sipsipussilelu on mainio idea!

  VastaaPoista
 4. aivan upeaa! ensimmäistä kertaa kommentoitava, tää on sen verran sykähdyttäva postaus! kankaita löytyy ja loput materiaalitkin hoituu ongelmitta, luulen että tästä rapinasta on tehty pienet onnelliset pojatkin, hyvin pian :) tyhjä karkkipussikin ajanee saman asian, ainakin semmoisella hartaudella keskittyi siihenkin rapinaan. kankaan sisään se on kai sekin jemmattava, mulkaisuilta piiloon :)

  VastaaPoista
 5. Hei, aivan supermahtava idea! Mie kopioin idean välittömästi - paska homma vaan, että nyt täytyy tämän laihdutuskuurilaisen tyhjentää sipsipussi, voi kurjuus! ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)