2.8.11

Mitä ehtii 45 minuutin päikkäreiden aikana?

(Klikatkaa kuvaa isommaksi!)
Eilen kävin naapurissa roskakuormadyykkaamassa itselleni ressukan puutarhapenkin. Se kasvoi sammalta ja maali hilseili pahasti, mutta se on sentilleen täydellisen kokoinen parvekkeelleni.

Tänään kun Tirppis kävi päikkäreille, ryhdyin reippaasti toimeen. Lainapeite parvekkeen lattialle, penkin nitkuvien kiinnitysruuvien kiristys, sammaleen ja muun töhnän poisto maalarinpesulla, siklausta ja hiontaa ja lopuksi uutta maalia pintaan. Penkki näyttää siltä, kuin olisi aina ollut paikallaan! Paikalla ennen vaikuttanut kiertopalkinto-badenbaden sai uuden kodin myöskin, eli tämän projektin kaatopaikkajäte on nolla! Täydellistä.

Nyt on parveke valmis. Seuraavaksi pitäisi valmistua olkkarin "sisustus" eli ihanien hyllyjen seinälle kiinnitys, mutta siihen ei auta vaikka olisi kuinka omatoiminen ja itsellinen nainen. Tarvitsen ison vahvan miehen ja miehekkään suuren kiviporan!

(Muutenkin uuden kodin laittaminen etenee, mutta pienen pienin vauvanaskelin. Tänään löysin suihkuverhonrenkaat, jotka saa laitettua kiinteään suihkutankoon. Ei vaan oo hirveen kummonen projekti esiteltäväksi!)

4 kommenttia:

 1. Voi ei, mahtavaa! Olen ihan vaikuttunut, oikeasti. Pitäisi joskus itsekin kokeilla. Tässä hyvä esimerkki siitä, ettei kaikkea tarvitse aina ostaa uutena.

  VastaaPoista
 2. Aika paljon, kun on aikaansaapa!

  VastaaPoista
 3. Oi hitsi miten siisti tuli! Saispa joskus itteäkin niskasta kiinni ja aikaseks jotain vastaavaa! :)

  VastaaPoista
 4. Siehän oot noheva likka :D
  Hieno siitä tuli.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)