31.8.11

Naapurisovun edistämiseksi


Aion tämän kerran antaa anteeksi synnynnäisen kusipäisyytenne. Jatkossa pyytäisin huomioimaan seuraavat asiat:

1. Vauvat itkevät, vuorokauden ajasta ja minun yrittämisestäni huolimatta
2. Seinän paukuttaminen ja hävyttömyyksien huutelu ei auta, eikä lohduta

Jos teesini eivät mene perille: ensi kerralla lataan postilaatikkonne viikon paskavaipoilla, sen verran kiristää tän mimmin pipo juuri nyt.


6 kommenttia:

 1. Uskomatonta. Todella lapsellista ja epäasiallista käytöstä naapureilta tuollainen. Lapsen itku kuuluu kuitenkin normaalin elämän ääniin, toisin kuin seinän hakkaaminen ja hävyttömyyksien huutelu.
  Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
 2. Ota ihmeessä isännöitsijään yhteyttä, jos tuo ei lopu! Tuohan menee häirinnän puolelle. Lapsen itku taas ei sitä ole, sillä kuten edellinenkin kommentoija sanoi, se kuuluu normaalin elämisen ääniin ja kerrostalossa asuja joutuu niihin sopeutumaan. Tai muuttakoon sitten pois.

  VastaaPoista
 3. Myönnän olevani se kaikkien vihaama naapuri jolla menee hermot hyvin sutjakkaan siihen jatkuvaan huutoon ja parkuun. Vaikka miten tiedän ja käsitän ja tiedostan että sille nyt vaan ei voi mitään, niin sillä hetkellä kun yritän nukahtaa, menetän totaalisesti hermoni jos alkaa kuulua mitä tahansa möykkää. En varmaan koskaan kykene hankkimaan omia lapsia :P

  ...Ja kyllä, muutan maalle metsän keskelle kauas naapureista heti kun vain saan opintoni päätökseen.

  VastaaPoista
 4. Itseä ärsyttää käsittämättömän paljon musiikin soittaminen hiljaisuuden jälkeen esim. kun naapuri saapuu baarista kotiin klo:05.03. Ymmärrän, että on inhottavaa tulla hiljaisuutta jyskyttävään asuntoon. Samaan ärsytykseen menee myös tappelu rappukäytävässä. Minua ei huvita kuunnella tiistai-iltana klo: 00.20 mitä Rauno on tehnyt. NÄMÄ osoittavat suurta huomaamattomuutta muita asukkaita kohtaan. Sen sijaan vauvan itku, lasten leikki, muuttokuorman raahaaminen hissistä asuntoon tai mummon kovaääninen pälätys puhelimessa (koska ei kuule) eivät häiritse. NE on elämään kuuluvia äänitä.

  VastaaPoista
 5. Meillä kävi edellisessä asunnossa alakerran naapuri tuomassa tutteja sairastuneelle (ja ympäri vuorokauden huutaneelle) pojalle. Tarjosi onneksi myös lastenhoitoapua, muuten olisi saattanut löytää ne tutit jostain, minne ei aurinko hevin paista...

  Tyhmät ihmiset on tyhmiä. Sääli, että teillä on naapurina eräs. Omerta on ihan oikeassa vinkatessaan ottamaan yhteyttä isännöitsijään. Lapsen itku on ihan normaalielämään kuuluvaa ääntä, päätään aukovien aivokääpiöiden solvaukset eivät.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)