7.9.11

Aikaansaapa, tai sitten ei

Olen projekti-ihmisiä. Mielenterveyden avainasemassa on se, että tyhjän hetken koittaessa on joku projekti, mihin uppoutua koko aivokapasiteetilla ja kaikilla kädentaidoilla. Vielä parempi, jos on monta projektia odottamassa, voi valita tilanteeseen ja mielentilaan sopivan.

Tällä hetkellä "roikkuu", eli odottaa inspiraatiota, muutama hassu pikkujuttu..

Yksi.
Vieno Valopää, alias V.A.I.M.O. Pitkään olen haaveillut eräänlaisesta jalkalampusta. Tarvitsen mallinuken (päättömän!) ja jonkun verran vanhoja lampun osia. Ugh, ja juottokolvin lainaan. Perjantaina saan sen pitkään haaveilemani nuken, jonka tapasin käytetyn tavaran treffipalstalla. Kustantaa minulle 39euroa, mutta ah, on joka pennin arvoinen. Näytän teille sitten kuvia kun rouva kotiutuu, nyt saatte vaan inspiraatiokuvan:


Kaksi.
Ostin Emmaljungan Softyt, käytettyinä. Kankaat on ihan hyväkuntoiset ja ehkä siedettävän värisetkin. MUTTA. Visuaalinen silmä ei tahdo katsella haalean vaaleansinistä ruutukuosia. Marimekon Siirtolapuutarhakangas kummittelee takaraivossa. Uudelleen verhoilu, rungon maalaus. Eli täydellinen muodonmuutos, purkamista, ompelua, maalausta ja kasaamista, paljon työtunteja (ja rahaa?)..
Kolme.
Villakerrasto Tirpalle. Pipo, tumput, villasukat ja viimeisenä, vaan ei vähäisimpänä, villahaalari. Paljon puikkojen kilinää, ei nopeita valmistumisia, eikä "no vähän spraymaalia pintaan ja se on siinä" tyylinen projekti. Ja tällä olisi deadlinekin, talvi. Pipo valmistui tänään, nauhat sain siihen vasta äsken valmiiksi, mallipää on jo untenmailla.
(NELJÄ:
Asunto yleensä. Lamppuja pitäisi asentaa pimeitä iltoja valaisemaan, mutta olen ihan käsi sokeripalojen kanssa. Tai siis kun lampuissa on sokeripalat, mutta katossa on paikka töpselille. Raivostuttavaa. Ja sitä paitsi, kaikki valmislamput on rumia.. Ja sitten ne olkkarin hyllyt pitäisi saada seinälle. Kiviporalla. Tarvitsen siis miehen jolla on iso pora ja kykyä käyttää sitä. Ainut tuttu sellainen oli viime viikolla selkäleikkauksessa. Ja sitten jotain ihan sisustuksellisia juttuja, koristetyynyjä, tauluja, kynttilöitä.. ei edisty ilman että ne hyllyt on seinällä! Seli seli.. )


Olenko yksin tämän kanssa? Anonyymit puuhapetet ja puuhaliisat ilmoittautukaa! Perustetaan "keskeneräiset projektit valmiiksi" projekti? (Mutta sitä ei sitten lasketa oikeaksi projektiksi!)


(ja vielä, laskekaapa kuinka monta kertaa voi käyttää sanaa projekti yhdessä blogikirjoituksessa.. kähkäh)

5 kommenttia:

 1. Kaupasta saa sellaisia pistokkeita, jotka voi vaihtaa sokeripalan tilalle vanhaan lamppuun. Niks naks, pari-kolme ruuvia ja se on siinä. :)

  Joo ja kyllä. Niitä keskeneräisiä projekteja riittää. Pikkulikan yöhaalareista aina sohvan verhoiluun.

  VastaaPoista
 2. Miten niiden Pikku Piiasta ostettujen rattaiden kävi? Kai sait rahat takaisin??

  VastaaPoista
 3. kyllä. Projekteja on päässä vaikka millä mitalla. Tällä hetkellä ompelupöydällä ainakin 10 keskeneräistä työtä, joilla kaikilla muka deadline ihan tässä ja nyt.

  Nyt ymmärrän, miksi jotkut alkavat tekemään lapsilleen talvivaatteita jo keskikesällä. Olisi pitänyt minunkin.

  VastaaPoista
 4. Siirtolapuutarharattaat kuulostavat täydellisiltä! Toivottavasti saat projektin tehtyä ja kuvia tänne. :)

  PS. Oon miettinyt monesti to do-listaa katsoessa, että parempi että on tekemistä rästissä. Ois se hirviää ku tarvis vaan olla vapaa-ajalla.

  VastaaPoista
 5. Täällä kans yksi projekteja hamstraava ja haaveilija... Verstaalla odottaa tälläkin hetkellä ikkunanpokat ja kaksi kappaletta erilaisia kiikkustuoleja.. Kaikki aloittettuina tietenkin! No sain minä sängynpäädyn valmiiksi! :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)