5.9.11

Hrrrrr..

Aamulla leikkikentällä on usvaa, pipo pesiytyy isoon ja pieneen päähän, villatunika on pop ja kun ilta pimenee aikaisin, sormissa tuoksuu lammas ja puikoille muodostuu villapipoa ja villahaalaria.

Syksy on saapunut.

Päivitin teepussit, ostin sukkalankoja, kynttilöitä ja uuden lempiteemukin muutossa hajonneen tilalle. Sohvan nurkkaan muodostuu taas kuoppa, kun mie isken syksyä rakastavan takapuoleni siihen, enkä tahdo lähtä mihinkään. Kylmät ilmat tekee minusta kotihiireen ja metsissä hiippailevan menninkäisen. Omenapiirakkaa, kanttarelleja, mustaviinimarjamehua, ja luumuja, eikä aikaakaan kun saa alkaa jo sipistä joulua! Tulejo syksy ja talvi!(Pikkulikka ei arvosta. Ei voi ymmärtää, miksei enää saa lähtä ulos pelkässä vaipassa..)

1 kommentti:

  1. Alkusyksy on kyllä parasta aikaa! Ja ensilumet. Huippua, kun ei tarvitse enää hikoilla. Ja kun siitähän ei Suomessa saa edes valittaa. ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)