17.9.11

No se kirppari

Hyöty jäi aika minimaaliseksi. Jos myyntiajaksi on laitettu klo 1o-13, arvatkaa mitä tapahtuu siitä varttia vaille 11? Kaikki lähtevät kotiin ruokkimaan kupeidensa hedelmät, ja iskevät ne päikkäreille. Eli tehokasta myyntiaikaa oli 45 minuuttia. Kun myynnistä sitten vähentää sen paikkavuokran 10e, niin ei paljoa jäänyt käteen. Mutta ovatpahan nyt sitten varastossa siististi viikattuina ja silitettyinä, jos saa aikaiseksi hankittua ihan oikean kirppispöydän.


Tirppis oli mummin hoivissa sen 45 minuuttia urheilu"hallin" toisella seinustalla. Sinne oli rakennettu temppurataa perheen pienimmille. Ilmeisesti sillä tarkoitettiin noin kaksivuotiaasta ylöspäin olevia lapsia, sillä sitä pienemmät olivat lähes poikkeuksetta rattaissa tai turvakaukalossa. Tirppaa ei ikärajoitteet paljoa haitanneet, vaan meni porukan mukana niin että heikkohermoisia hirvitti. Täti ja mummi höösäsivät kameran ja temppuradan parissa, kun minä tein nappikauppaa.

Illalla tarkistin kuvista, mitä neiti oli aamupäivän aikana puuhaillut:
Ps. Miun blogi on niin sairaan tylsä, että menetän jatkuvasti lukijoita. Tosi inspiroivaa.

16 kommenttia:

 1. Musta sun blogi on just ihana, ihania kuvia ja ihanaa arkea, joten mua et ainakaan menetä ;-)

  VastaaPoista
 2. Sä ja sun blogi on ihania, pöhkö!

  VastaaPoista
 3. Ei ole ollenkaan tylsä! Ihania kuvia ja ihanaa arkea, aivan niinkuin Sikuriina kirjoitti :)

  VastaaPoista
 4. Sun blogi on yks mun lemppareista. Kuvia ja tekstiä, söpistelyä ja perusarkea just sopivassa suhteessa. Niin nappi!

  VastaaPoista
 5. Ne ei ymmärrä hyvän päälle sit mitään :)

  VastaaPoista
 6. Jos menetät lukijoita, niin tulee uusiakin. Olen jo lukenut tämän läpi, on ENSINNÄKIN yleisesti mainio ja TOISEKSI hyödyllinen. Odotan ensimmäistäni, se on vielä hurjan salaista. :)

  VastaaPoista
 7. Heippa!!

  Sun blogisi EI todellekaan ole tylsä,päinvastoin!!Käyn päivittäin kurkkimassa,oletko uutta kirjoitellut...Ihanaa lukea sun "selviytymistarinaa",niin hienosti pärjäät yksin tyttäresi kanssa.Välillä oikeasti ihmettelen,miten voitkin olla noin "kypsä" tuon ikäiseksi äidiksi ja hoitaa kaiken niin hienosti.Ja lisäksi jaksat vielä puuhailla kaikkea ylimääräistä,vaikka pienen kanssa arki yksinään on rankkaa ja väsyttävää!!!
  Olet todella reipas äiti-ihminen!! Terkkuja myös pienelle,suloiselle tyttärellesi!!

  Ja kirjoittele jatkossakin tavallisesta elämästänne,se kiinnostaa enemmän kuin blogit,joissa "liidellään" yli tällaisten normi-ihmisten ajatus-ja jaksamismaailman.

  T:kolmen tyttären äiti,40v.

  VastaaPoista
 8. Täällä myös yksi teidän fani!! :D

  VastaaPoista
 9. Mä tykkään kanssa kovasti lukea teidän kuulumisia ja katsoa kuvia ihanasta typsystä. Sulla on mahtava ote tähän blogiin, täällä on ihan pakko käydä päivittäin.
  Keep up the good work :-)
  Eli siis RUUSUJA <3

  VastaaPoista
 10. Sun blogi kyllä kuuluu mun lemppareihin, että ei kyllä oo tylsä! Pysyn kyllä lukijana! :)
  Ja nua kuvat on aivan ihania!! :D Ihanan värikästä ja Tirppa on niin kaunis lapsi. :)

  VastaaPoista
 11. Kyllä minä ainakin tykkään sun blogista hurjasti, vaikka oonkin huono kommentoija. :>

  VastaaPoista
 12. Jos lukijoita häviää, niin ne ei ymmärrä hyvän päälle. Täältä huutelee siis vastikään mukaan hypännyt ja täällä viihdytään :)

  VastaaPoista
 13. Täällä kanssa yksi lukija, joka päivä käyn kurkkimassa onko uutta. Olet ihanan pirteä ja kirjoitat suoraan asiosta. Eksyin sivuille odottaessani kolmatta lastani, yksin.. Kiitos hyvästä blogista!! =) T:E

  VastaaPoista
 14. Sun blogi on mun suokkari! Oon vaan niin huono kommentoimaan ja myönnän et luen aina sit muutamat postaukset kerralla kun ei taivu kaikkia suosikkeja joka ilta lukemaan.

  Ja hei, se ei ole lukijamäärästä kii vaan laadusta ;)

  VastaaPoista
 15. Pöh, blogisi ei ole lainkaan tylsä. Eksyin tänne joskus keväällä tai kesän alussa. En enää muista mistä, mutta jostain. Siitä asti olen aina käynyt tarkistamassa lähes päivittäin, onko tänne tullut jotain uutta :)

  Tykkään tavastasi kirjoittaa ja kuvat ovat ihania. Tietysti myös sekin vaikuttaa asiaan, että minulla on lähes samanikäinen lapsi kuin Tirppa. Omani on vain pari viikkoa vanhempi.

  Blogisi on mielenkiintoinen ja viihdyn hyvin täällä, en vain osaa avata suutani ja kommentoida :D

  VastaaPoista
 16. Sun blogi on ihan täyttä parhautta! T. 20v naisenalku, jolla todennäköisesti vielä useampia vuosia lastenhankintaan (eikä siis mitään järjellistä syytä palata päivittäin tsekkaamaan, oisko tullut sulta uutta päivitystä! Silti teen niin. Ja nautin.)

  P.S. Jos et vielä tajunnut, niin oot ihana. Ja sun blogi myös. Ja Tirppa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)