10.9.11

Vaimo 1.0


Vaimo kotiutui maailmalta. Se on vähän käytössä rähjääntynyt ja rajusti rakastettu, mutta sopii tähän akkatalouteen kuin nenä päähän.

Esittelen projektia vaihe vaiheelta täällä blogissa, tässä esimakua:

Muutamia parannuksia tulee tähän alkeelliseen vaimoon. Ensiksi se pääsee eroon päästään. Miulla on ruosteinen käsisaha sitä varten. Seuraavaksi se saa pintaansa kauniin himmeän valkoisen maalin. Lopuksi eräs sähkötekninen mies tulee kahville, ja muuttaa vaimoni jalkalampuksi. Onko se sitten jalkavaimo?

7 kommenttia:

 1. Tama on kylla ihan mahtava idea! Taytyypa alkaa metsastamaan mallinukkea tahankin taloon, mies saa vaantaa sen sitten lampuksi :)

  VastaaPoista
 2. Hieman asian ohi, mutta joka tapauksessa päätin nyt avautua tähän postaukseen. Lueskelin juuri koko blogisi läpi toista kertaa ja en voi kun ihmetellä sitä, miten hyvin olet jaksanut ihmissuhdesotkut raskauden aikana ja perheen pyörityksen yhden naisen voimin! Aloin lukemaan blogiasi hieman vuoden vaihteen jälkeen, juuri Tirpan syntymisen aikoihin ja sen jälkeen on jokainen postaus luettu hartaudella läpi.

  Rakastan tapaasi kirjoittaa asioista suoraan ja kiertelemättä, iloiten kuitenkin arjen pienistä iloista ja suruista.

  Luen blogistasi kaikki päivitykset, mutta jotenkin kommentoiminen aina jää, koska en koe mahdollisia kommenttejani kirjoittamisen arvoisiksi. Täällä eletään kuitenkin hengessä mukana joka päivä ja toivon, että jaksat tästä eteenpäinkin kirjoittaa teidän elämästä, vaikka arki pienen lapsen kanssa voikin olla rankkaa ja hektistäkin välillä.

  Nyt kun päätin kerrankin jotain kommentoida, pää tyhjenee kertarysäyksellä ja kaikki mielessäni pyörinyt on kaikonnut yhtäkkiä jonnekin. Täällä ruudun toisella puolella luetaan kuitenkin ahkerasti teidän kuulumisia!

  Ja pitääpä vielä loppuun kommentoida, että Tirppiksessä on paljon samaa näköä sinun kanssa ja tyttö on valloittavan suloinen!! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kovasti, tälläiset kommentit tekevät tästä blogin pitämisestä mielekästä! :')

  VastaaPoista
 4. Vau, mielenkiintoinen projekti sinulla meneillään. Jään seuraamaan.

  VastaaPoista
 5. Buahhahha! Aivan mahtava! Ja keksithän jotain hauskaa sille päällekin? Vähintäänkin myssytelineeksi...

  VastaaPoista
 6. Kolibri! Mie säälin ton naisen kauniin pään katkasemista niin paljon, etten edes tajunnut et voinhan mie sillä päälläkin tehdä jotain! :D Vien sen naapurin postilaatikkoon.. ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)