1.10.11

Dilemma

Olemme Tirpan kanssa lähdössä häihin. Normaalisti itkisin vaatekaapilla, koska olen liian läski pitämään kivoja vaatteita, tai koska kivoja vaatteita ei ole. Mutta tällä kertaa vaatteet on valittu, silitetty ja ripustettu odottamaan. Kakut on toimitettu jo tunti sitten. Ja lapsikin suostui syömään, mikä lupailee helppoa päivää.

Mutta. Tähän laskutoimitukseen en pysty:

järjestelmäkamera + vauvan ruuat, juomapullo, vaihtovaipat, vaihtovaatteet ja viihdytysvälineistö + oman naaman ehostus tarpeet + kännykkä, avaimet + hätävara kakun korjaus kitti = ILTALAUKKU?

5 kommenttia:

 1. Hih, ei me äidit taideta enää millään iltalaukulla juhliin lähteä. Iso hoitolaukku tai kaiketi jopa reppu mukaan ja menoksi. ;) Niin kuin retkelle lähtis, kun lapsen kanssa menee jonnekin! ;)

  VastaaPoista
 2. Ennemminkin *= matkalaukku :D

  VastaaPoista
 3. Mä totesin myös tuossa kesän juhlia kiertäessä, ettei pienen vauvan/lapsen äidiltä voida vaatia iltalaukkua. Ensimmäisiin juhliin otin erikseen hoitolaukun ja iltalaukun, mutta seuraaviin valitsin vain siisteimmän laukun, johon sopi kaikki vaadittavat tavarat.

  VastaaPoista
 4. Mun "käsilaukut" on olleet jo pitkään isoja olkalaukkuja ja silti on vaunuihin / rattaisiin tungettu myös kamaa. Mut toisalta: mitä väliä - se laukku on kuitenkin aina jossain tuolin / pöydän alla. :) Ei sitä valokuviin tartte ottaa olalle roikkumaan... ;)

  VastaaPoista
 5. Miian ehdotukseen vielä rullat alle.. :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)