11.10.11

Romanttista

En halua miestä, enkä parisuhdetta. Mutta rakastan romantiikkaa. Onneksi on olemassa sateisia iltoja, kuppi teetä, suklaahippukeksejä, kynttilöitä, pianomusiikkia ja loputtomia rakkausromaaneja. Parasta on lukea joku sellainen, jonka on lukenut jo monesti, ja itkeä ja nauraa jo ennen kuin kääntää sivua. Hetkeksi unohtaa olevansa aika yksinäinen.

2 kommenttia:

 1. Tulin tästä toisaalta surulliseksi ja toisaalta taas tuntuu, että olet tällä hetkellä näin tyytyväinen. Surulliseksi, koska sanoit olevasi yksinäinen. Toisaalta taas viesti kertoi, että tämä on nyt hyvä tällä hetkellä näin. Olet luonut romantiikkaa juuri tuollaisin syysiltoihin sopivin tavoin. On hienoa, että et romantiikan nälässä ota ketä tahansa siihen notkumaan, vaan annat haavojesi parantua ja suojelet Tirppaakin samalla.

  VastaaPoista
 2. Heipä hei,

  Löysin eilen blogisi jostain blogilistan uumenista ja eilisen illan ja tän aamupäivän aikana luin jokaikisen postauksen :)

  Kirjoitat minulle mieleisellä tavalla, asioita liikaa kaunistelematta, mutta kuitenkin ihanan positiivisesti. Sitäpaitsi Tirppa on ihana ja ihan sinun näköinen :)

  Nostan hattua, paljosta olet selvinnyt. Olisipa sitä itse yhtä vahva.

  Kirpeitä ja kuulaita syyspäiviä, lisäsin sut suosikkeihini ja jään takuulla seurailemaan!

  -Notte

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)