16.10.11

Sarja huonoja päiviä

Huonot päivät muodostuvat kitinästä, rätinästä ja kotona mätänemisestä. Lahkeessa roikkumisesta, kymmenen minuutin päiväunista, migreenistä ja huonosti syömisestä. Naamalle suihkimis-sadesäästä, vuotavista kengistä ja tyhjästä pankkitilistä. Ensimmäisestä mustelmasta minimimmin poskipäässä, kun kurvi oli liian tiukka kontattavaksi.

Silloin pitää iloita isosti pienistä asioista. Siitä että Tee tanssii kun sille taputtaa, nostaa kädet pään yläpuolelle, laittaa silmät kiinni ja heiluttaa vaippapyllyä. Itse leivottujen porkkanasämpylöiden tuoksusta. Villalangan tunnusta puikoilla. Kahvikupillisesta. Saunahetkestä. Ja siitä että kaupasta löytyi ohuen ohuita suolakurkkusiivuja!

Huomenna on maanantai. Ja se on viikon paras päivä.

7 kommenttia:

 1. Täällä ihan sama juttu! :/ Masentaa ja ketuttaa taas tälläiset päivät, joka päivä päänsärkyä ja lisäksi vielä tyhjää tiliä! Tsemppiä! Toivotaan parempia päiviä sinen!

  VastaaPoista
 2. Hienoa, että pystyt listaamaan pahanakin päivänä pienet ja iloiset. Ihana tanssijatirppa :)
  Hyvää maanantaita!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa että annat enemmän tilaa pienille iloille kuin keljuttaville murheille.

  Täältä singahtaisi tilillesi rahaa vastineeksi kakunkoristeesta, laitoin sulle s-postia :)

  VastaaPoista
 4. Minkä kokonen jalka sulla on? Minulla on yhdet melkein käyttämättömät goretexit, joita en voi pitää kun ne hankaavat kahdesta kohdasta (mulla on ylimääräisiä luupatteja jaloissa), ja saisit ne ihan ilmaiseksi jos sopisivat. Koko on 38.

  VastaaPoista
 5. Onneli: Luinkin sen jo, vastaaminen vaan jäi, kiitos yhden pienen häiriötekijän. ;)

  Merita: Miun jalka on 39, varsinkin jos pitää mahtua villasukka. Harmi, tarjous olisi ollut houkutteleva! Samoissa tennareissa siis mennään kunnes lumi sataa maahan.

  VastaaPoista
 6. Hitsi. Nuo on vielä semmoiset minusta pienehköt 38, eli ei varmasti mahtuisi villasukkaa. Kapeat. Jospa kirppiseltä löytyisi...

  VastaaPoista
 7. Jossain huonossa tv-ohjelmassa oli joskus hyvä selviytymisstrategia noiden päivien varalle: "Jos kaikki menee päin vittua, paista pannukakku. Saat muuta ajateltavaa ja lisäksi syömistä." Olen turvautunut tuohon useasti, tosin korvaten pannukakun omenapiirakalla, ja se toimii joka kerta ^^

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)