26.10.11

Suomi on pitkä ja leveä. Huono selitys.

Luonnonkosmetiikkaa, päähierontaa, hemmottelua, luomua, lähiruokaa.. kuulostaa kaikki tosi ihanalta! Kaikki isot bloggarit saa näitä hienoja kutsuja. Minä olen todennut, etten tahtoisikaan, kun en kerta kuitenkaan pääsisi.

No, siellä se sähköposti lämmittää hotmail-tiliäni. Sata kilometriä pääkaupunkiin. 40e junamatkoihin. Ja kuinka hyvin siellä pystyisi rentoutumaan päähieronnassa jos vauva/taapero on pahalla tuulella? Ja miksi tälläiset tilaisuudet tulevat silloin kun olisi oikeasti hemmottelun tarpeessa? Lottovoittokin olisi tosi kiva, mutta että joku joskus näyttäisi miulle, että mun naamalle käy muukin kuin vesi, ja kaupan päälle saisi rentoilla ja fiilistellä..no se olis melkein yhtä kiva.

Jäiköhän tästä nyt enemmän hyvä vai paha mieli? Ja miksi moni blogia lukeva kuvittelee, että me asutaan kaupungissa? (Asutaan reilusti alle 2000 ihmisen kylässä, 20km lähimmästä paikasta joka saa kutsua itseään kaupungiksi. Eikä sekään kovin iso ole.) Ja kuka toisi tälläisiä tilaisuuksia koti-ovelle toimitettuna, varustettuna lapsenvahdilla?

4 kommenttia:

 1. Miksihän mieki luulin, että asutte kaupungissa :O

  VastaaPoista
 2. Niin, sehän se syy meidän ison kirkon bloggareiden kutsuihin taitaa olla, että me asutaan täällä myrskyn silmässä.

  Samainen kutsu taisi tännekin tulla, siinäpä sitten yksinhuoltaja lapsen kanssa tapahtumaan. Tuskin on lapsiparkkia.

  Välillä mua harmittaa se natina, mitä noista tilaisuuksista sitten saa. Tulee paha mieli itselle, että pitäskö kieltäytyä kun ne luomukosmetiikat ja muut tulevat tosi kovaan käyttöön ja on pois sen kuukauden ostoista. En tiedä, välillä harmittaa silti.

  VastaaPoista
 3. Ei saa ymmärtää väärin. Moni iso bloggari tekee bloginsa eteen hemmetisti töitä, minä en. Kirjoitan jos muistan, eikä tasosta voi puhua. Jokainen "lahjus" ja kivat riennot menee ihan oikeaan osoitteeseen.
  Ja vielä: Jos asuisin Helsingissä ja elämäntilanteeseen kuuluisi luotettava mies, jolle jättää vauva, lähtisin r-i-e-m-u-s-t-a kiljuen kokeilemaan luomukosmetiikkaa ja syömään ilmaista ruokaa! Ja ihana että miutkin joskus kutsutaan, vaikka vaikeaksi menisikin.

  Mutsi, mee sie, ni saan sit kuulla mistä jään paitsi! ;)

  VastaaPoista
 4. milloin se on? jos otan tirpan siksi aikaa meille vantaalle?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)