8.10.11

Syksy tulossa..ja puikot heiluu! Vältin kuitenkin kiusauksen tehdä meille täsmälleen samanlaiset pipot. Malli on sama, mutta koko, väri, lanka ja puikot erilaiset, niin ei näitä ehkä tunnista kaksosiksi. Ja junioripallopään piposessa on fleecevuori, omassani ei.

Nyt on nuppiosasto lämmin, seuraavaksi pitäis saada aikaisiksi sukkia, varpaita alkaa paleltaa!


11 kommenttia:

 1. Voi kääk miten suloinen tytäs siulla on :)

  VastaaPoista
 2. ihana toi tirpan kaks hampainen hymy:D ja hienot pipot,oiku mäki osaisin...

  VastaaPoista
 3. Sinä se olet ehtiväinen! Voi, kun itsekin joskus ehtisi tehdä jotain käsillään. Kauniit pipot ja suloinen Tirpukka! :)

  VastaaPoista
 4. Hei moi. Ajattelin, että olisi kohteliasta tervehtiä, eikä vain ilmestyä vaivihkaa blogisi lukijalistaan. Vauvahommat alkoivat yllättäen kiinnostaa tilapäisen keskivartalolihavuuden myötä, ja sen mukana sitten kohtalotoveritkin.

  Ja nyt kun kerran uskaltauduin avaamaan suuni, niin haluaisin vielä kehaista, että olette tajuttoman suloisia, molemmat <3

  VastaaPoista
 5. Hienot pipot!
  Annoin blogitunnustuksen tänne, käy noutamassa jos nurkkiin mahtuu!

  VastaaPoista
 6. Oi, eikös tuo lanka olekin Novitan Puroa, mistä olet oman piposi tehnyt? Upean näköinen! Olen etsinyt kyseistä lankaa ties mistä, mutta tuloksetta... Mistä löysit sitä?

  - Milla

  VastaaPoista
 7. Milla: Novitan Puro on juu lanka, mutta väri on viimevuotisia, eli mistään ei enää saa, itsellä oli vielä kaksi kerää jemmattuna odottamaan inspistä. :)

  VastaaPoista
 8. Haa, niin arvelinkin ettei sitä enää mistään saa... Ne Puron uudet sävyt ei oikein houkuttele. Aina pitäisi olla hamstraamassa varastoon sellaisia lankoja, joista pitää. :)

  - Milla

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)