21.11.11

Muffinssipipo jämälangoista

6 kommenttia:

 1. IHANA :D Ei hitto, tytöllä on nyt pupukorvallinen pipo ja senkin kanssa ulkoillessa mulla on liikutuksen kanssa hillitsemistä. Tälläsen kanssa en varmaan pystyisi enää pitelemään itseäni.

  P.S. Tiedoksesi, ja etenkin Tula-väen tiedoksi: tilasin Tulan sen sun postauksen takia. Olin harkinnut sitä aiemminkin, mutta sen jutun lukeminen sinetöi päätöksen. Avasin tilauslomakkeen viereiseen ikkunaan siinä samalla, kun luin postausta loppuun. Kiitos <3

  VastaaPoista
 2. Moikka! Löysin tän blogin kun hain tietoa Brion yhdistelmistä kun on tarkoituksena ostaa semmoset käytettynä huutonetistä ja sulla oli just samanlaiset(ratasvertailupostaus tms). Tää kysymys taitaa kuulostaa tosi oudolta ja oisin NIIIIN kiitollinen jos saisin siihen vastauksen. Mitkä on noi ratasosan mitat suurinpiirtein kun se on makuuasennossa, Siis pituus ja leveys vaan. Siitä kun jalkatuen? tai siis en tiiä mikä se on nii päästä sinne pääpäätyyn. Sori tää sekava selitys mut :D Jäin muuten lukemaan sun blogia niin kivalta vaikutti kun piti tosi pitkälle lukea :)

  VastaaPoista
 3. Sanoisinko, että syötävän suloinen? ;)

  VastaaPoista
 4. Ton rattaan sisämakuutila, jalkatuen kanssa, on NOIN 35x90cm. Saattaa heittää sentillä tai kahdella. Ulkoleveysmitta on sitten jokusen sentin leveämpi kuin 35cm.

  Ja kiitos kehuista. <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)