14.11.11

Pehmoleludilemma

Teellä on hirveä kasa pehmoleluja ja unirättejä, suurin osa lahjaksi saatuja. Mutta mikään niistä ei kelpaa unikaveriksi. Niitä voi viskoa ja paiskoa päiväsaikaan, mutta sängystä ne lentävät kuin leppäkeihäät. Selkeästi unikaverille kuitenkin olisi tilausta, sillä itse en jaksaisi käydä samaan aikaan ipanan kanssa yöpuulla, ja joku siinä kainalossa pitää olla.

Noh.

Käytiin ostamassa meille imuri, ja sillä reissulla ipana iski silmänsä oranssiin mulkosilmäiseen pehmo-otukseen. Sen kun antoi käteen, se sai niin märän pusun, ettei sitä kehdannut enää hyllyynkään laittaa. Kotimatka autossa sujui kiltisti nukkuen, uusi ystävä kainalossa. Päiväunille käytiin uusi pehmo kainalossa. Yöunille ajattelin ipanan nukahtavan tissille, niinkuin aina, mutta ei. Pehmolelu kainaloon ja kehtolaulu, ja uni tuli.

Asiassa on vaan yksi mutta. Se oranssi otus on kai muurahainen. Mulkosilmä-Murkku. Toivottavasti Tee ei saa ärrävikaa, muuten minulla on kova selittäminen tarhantädeille!

(Kuvan otuksesta saatte sitten kun lapsi siitä hetkeksi luopuu..)

Jakakaa teidän lasten hauskimmat ja hirveimmät unilelujutut!

7 kommenttia:

 1. Meidän Nellillä on kaks Ainu-pupua unileluina =) Ne pitää aina antaa kainaloon nukkumaan mennessä!

  VastaaPoista
 2. Sofia kirahvi on lentänyt useamman kerran seinään, kun se on jäänyt herran kädessä sänkyyn ja äiti on sitten yön vinkulelun päällä maannut, kunnes on tehnyt asialle ns. jotain.

  VastaaPoista
 3. Meillä on Mikolla möhköfanttipehmo :)

  VastaaPoista
 4. Heräsikin heti kiinnostus, minkä näköiseen otukseen Tee iski silmänsä :)

  VastaaPoista
 5. Hih, minäkin odotan kuvaa :)

  Mulla oli pienenä semmoinen tapa, että piti saada kaikki samat tavarat sänkyyn mitkä oli olleet hoidossa mukana. Siellä oli sitten joskus ollut liimapuikosta lähtien kaikki. Perhepedissä. Voi vaan pohtia kuka siellä määräsi...

  VastaaPoista
 6. Meillä on toi nukuttaminen myös aika haastavaa toisinaan. Hetki ennen nukkumista ja päivällä kyllä uniriepu kelpaa, mutta kun pitäisi nukahtaa riepu lentää sängyn nurkkaan ja neiti pistää menovaihteen päälle. Kiva kuulla, että muilla on samoja haasteita.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)