17.12.11

Harmittaa

..kun tilaa lapselleen yhden ainoan joululahjan, hyvissä ajoin, ja siitä huolimatta postilaatikon kyttäämisestä ei ole mitään iloa.

Ei saapumisilmoitusta tänään.
Eikä eilen.
Eikä toissapäivänä.
Itseasiassa ei seitsemääntoista päivään.

Tarkistin jo, että menikö maksu perille. Menihän se. Lähetin sähköpostia. Yritin soittaa, mutta kukaan ei vastaa.

Viikko jouluun ja kuusen alus on tyhjää täynnä. Toivottavasti tästä ei tule yhtä niistä "rahat meni, tuotetta ei tullut, rikosilmoitus vetämässä" juttuja. Tahdon vain rahoilleni vastinetta, mieluusti luvatussa "alle 9 vuorokaudessa". Nyt riittäisi, kun saisin sen paketin ennen joulua. Eihän tuo lapsi sitä osaa vielä odottaa, mutta itselle jää paha mieli.

Huhuu, Joulupukki! Homma ei toimi näin.EDIT: Kaupan omistaja soitti minulle vapaapäivänään, lauantai-iltana, heti kuunneltuaan vastaajaviestin. Lupasi huomenna selvittää asian ja vaikka tarvittaessa laittaa maanantaina uuden tuotteen postiin! Ihanaa että on olemassa vielä kunnollista asiakaspalvelua!

Kerron teille sitten joulun jälkeen mitä Tee sai!

7 kommenttia:

 1. Mistä oot tilannut? Tosi kurjaa jos ei tule! :(

  VastaaPoista
 2. Inhottavaa :(. Toivottavasti saisit lahjan perille ja vielä ajoissakin.

  Googletitko kokemuksia ko. firmasta? Toisaalta eipä se paljon lohduta jos tässä vaiheessa huomaa muillakin olleen ongelmia :(.

  VastaaPoista
 3. Hieno juttu, kun reagoivat noin! Vaikka ikävää tietenkin että asian pitää mennä noin pitkälle että pitää soitella perään. Toivottavasti lahja tulee ajoissa perille :)

  VastaaPoista
 4. Hah, meillä taas se ainoa joululahjapaketti jonka olen tilannut meinasi jäädä lasten taikamaahan, kun olin unohtanut varmistaa tilauksen loppuun. Onneksi omistaja oli lukenut blogiani ja alkoi kyselemään olenko kenties tilannut häneltä ruokalappuja, kun tilausta ei tullut. Laittaa kuulemma maanantaina postiin :)

  VastaaPoista
 5. Heips, voisitko tehdä postauksen asioista/tavaroista jotka ilahduttaisi ja helpottaisivat elmäänne. Lahjat eivät ehkä ehdi jouluksi, mutta onhan elämää pyhien jälkeenkin.
  Olisi mukava laittaa sellaista mitä haluaisit ja tarvitsette, ihailen Sinua ja Tirppaa ♥

  VastaaPoista
 6. Minusta olette kanssa niin kertakaikkisen symppis kaksikko, että monesti olen miettinyt sinua, kun jotain tavaraa olen ollut pois laittamassa. Tee tosiaan tuommoinen postaus mitä anonyymi ehdotti. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)