4.12.11

Lämpimien jalkojen hintalappu


Minulla on kenkäunelmia. Niiden hinnat ovat 150e ja ylöspäin (huopikkaat 329 dollaria. Voi apua). Kotihoidontuella ei kuitenkaan juhlita, eikä ainakaan osteta riistokalliita kenkiä.

Niinpä toteutan varmaan tänäkin vuonna lämpimien varpaiden tarvettani Prisman kenkähyllyn ale-klopottimilla. Puolivälissä talvea niiden kannat ovat pilalla, pohja rakoilee irti, ja pintamateriaali kulunut kamalan näköiseksi. Ja sitten haaveilen jo kesäkeleistä ja edukkaammista jalkineista.


Ps. Ipana sai Kuomansa.

10 kommenttia:

 1. Mikä sun kengän numero on? Mulla lojuu kaapissa yhdet semilämpimät el naturalistan kengät jotka on superkauniit mutta en oo vaan saanut pidettyä niitä juurikaan.

  VastaaPoista
 2. vaikka olen palkkatyössä, valtion palkkausjärjestelmä, asuntolaina, esikoisen kuluihin osallistumaton eksä ja taannoinen äittäri pitävät huolen siitä, että ostan kenkäni tarjoustalosta kympillä. viime talven ekoista halkes pohjat 20 asteen pakkasella, toiset taitavat olla vielä ehjät, hmmm...

  VastaaPoista
 3. Katjusha: 39, mutta voin kertoa ettei mun budjetti anna myöten ostaa edes puhkikulutettuja naturalistoja. :D


  W: ihanaa että sie oot takasin linjoilla! Ja true, tuskinpa ostaisin noin kalliita kenkiä vaikka tilille kilahtelis säännöllisesti siedettävää palkkaa. :D

  VastaaPoista
 4. No woe paska kun koko on väärä. Emmä rahaa olisi niistä pyytänyt!

  VastaaPoista
 5. Mitkas nuo vimpan kuvan kengat on?

  VastaaPoista
 6. Vimpat kengät on Ugg Australian mallistoa, en nyt tarkkaa nimeä muista. :)

  VastaaPoista
 7. Itse ostin viime talven kovilla pakkasilla huuto.netistä käyttämättömät huopikkaat, 99€. Hinta oli kova, mutta silti halvempi kuin kaupassa. Eipä jalkoja enää paleltanut :) Tällä sadesäällä ei kyllä huopikkaita pidetä, kumisaappaita ja villasukkia enemmänkin.

  VastaaPoista
 8. mä oon miettinyt sellasia huopa kotitossuja, joihin laitattas kumipohjan. Sit laittas neulalla silmukkarivin ja neuloisin itte varren sellasen ku itte haluun. Olisi ainakin oman näköset ja edullisemmat, kun kotitossut ei niin kauheena kustanna. How about that?

  VastaaPoista
 9. Ja kuuleman mukaan nuo naturalistat eivät edes lämmitä varpaita pakkasilla.

  VastaaPoista
 10. Ei nuo El naturalistat tosiaan ihan paukkupakkasille ole, jollain vuorilla varustettuna olisivat täydelliset. Mulla on ruskeat, jotka joskus Sokokselta ostin jollain s-etukorttialella ja oisinko vielä silloin saanut hlökunta-alen kun olin kaupankassalla opintojen aikana töissä.

  Mulla lämpimin yhdistelmä on ollu toistaiseksi ainoat nahkasaappaat, joihin pohkeeni on mahtuneet ja alla sukkagousua ja semoset ylipolven villasukat. Mutta kyllä niissäkin paikallaab seisoessa varpaat jäätyy. Jotkut huopikkaat ois ihanay vaan onhan nekin kertasijoituksena tyyriit.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)