6.12.11

Nimipäiväkakkua


Tee juhli ensimmäisiä epävirallisia nimppareitaan tuossa joku aika sitten. (Epämääräistä, mutta kun tuolle nimelle kastettuja ei ole liiaksi..) En jaksa kuunnella enää yhtäkään vitsiä siitä, miten suutarin lapsilla ei ole kenkiä, joten pyöräytän varuiksi kakun kaikkiin lapsen kissanristiäisiinkin!

Pingviiniteemaa napattiin kastekakusta ja väliin sujahti rasiallinen kesällä poimittuja ja pakkasessa vaalittuja metsämansikoita, sekä kermaa. Päällinen on sokerimassaa. Ja hui, annoin jopa Teen maistaa omaa kakkuaan. Ipana ilmeisesti tykkäsi, koska kahden lusikallisen välissä tuli uudet sanat namnam ja ANNA. Ja enempää ei silti herunut, ja siitäkös se parku saatiin aikaiseksi.

Suurin osa kakusta katosi parempiin suihin perhekahvilassa (yksi lapsista oli ostanut Teelle jopa lahjan!) ja loput katosivat kummiloissa kyläillessä. Ei jäänyt siis nämä nimpparikakuttelut miun lanteille keikkumaan..

8 kommenttia:

 1. Kiva kakku! Mutta pakko kysyä, että miksi pingviineillä on navat...? :D

  VastaaPoista
 2. Koska oon sitä mieltä että mikä tahansa on söpömpi jos sillä on napa. :D

  VastaaPoista
 3. Onpa ihana kakku! Nimipäiväonnittelut Teelle!

  VastaaPoista
 4. K:n eka maku tissimaidon jälkeen oli saherkakku...

  VastaaPoista
 5. saher...kirjotinko oikeen? meni jo tarkistukseen!

  VastaaPoista
 6. Ihana, että uudet sanat tulivat kakun myötä :) ei siis tainnut viedä kakku kieltä mennessään, vaikka herkullista varmasti olikin!

  VastaaPoista
 7. Ihana kakku <3 Myöhästyneet nimpparionnittelut Teelle :)

  VastaaPoista
 8. Hirmuisesti onnea Teelle! Tytöllä on kyllä kaunis nimi, muistan erään täällä hetken aikaa olleen postauksen, jossa kerroit sekä omasi, että Teen nimen. Mutta kuten sanoin, kaunis nimi tytöllä ja sopii neidille kuin nenä päähän! :)

  Suloinen kakku kaikessa yksinkertaisuudessaan. Ehkä jopa liian söpön näköinen, en raskisi ehkä syödä :D

  -Sanni

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)