16.12.11

Pettynyt.

Siitä on puoli vuotta, kun isäihminen viimeksi näki tytärtään. Kovasti silloin vannoi soittavansa "seuraavalla viikolla." Sitä odotellessa.

Joko nyt saa luopua kaikesta toivosta?

9 kommenttia:

 1. ... mitä hän menettääkään ... puoli vuotta on pienen elämässä niin pitkä aika! Mahtaakohan isäihminen edes tajuta, mistä hän on jäänyt, ja jäämässä paitsi?

  VastaaPoista
 2. Kyllä, itse olisin tehnyt sen jo 5kk sitten. Tottakai asia voi "korjaantua" tytön ollessa vanhempi, mutta niin... Te olette perhe jo. :) Vahva sellainen.
  Paljon voimia sinulle, tiedän itsekkin miten hankalaa arki välillä voikaan pienen lapsen kanssa olla vaikkakin mies mukana onkin.

  VastaaPoista
 3. :-( Tiedän tunteen. Meidän tapauksessa isäihminen asuu toisessa maassa joten sekin vielä...mutta eipä se välimatkan lyhyyskään näköjään mitään auta. Meilläkin on mennyt tuo puoli vuotta nyt ilman mitään yhteydenottoa. (pahimmillaan meni vuosi kun suuttui kun penäsin elareita...huoh)FB:ssa usein näkyy linjoilla olevan ja profiilikuvassa on lapsen kuva (murr). Kopioi aiemmin myös mun fb-sivuilta lapsen kuvia omille sivulleen -ilman lupaa... Ei ole ragoinut mitenkään vaikka laitoin fb:iin että lapsi on vesirokossa... Mainittakoon vielä että isäihminen on 'ihan normaali', työssäkäyvä kunnon kansalainen. Mahtaisivat työkaverinsa hämmästyä mikäli totuuden tietäisivät..

  Niin että juu, minä OLEN luopunut siitä toivosta. Tavallaan se vapauttaa kun ei enää vaivaa päätään koko ihmisellä (helpommin sanottu kuin tehty!!)... Minä en esim koskaan ota yhteyttä häneenpäin ellei vaikka olla matkustamassa sinne päin missä hän asuu. Lapsi itki isänpäivän tienoilla kun päiväkodissa oli isänpäiväaamiainen. :-(

  VastaaPoista
 4. ..karkasi, edellinen ano tässä vielä. halusin vain sanoa sinulle että olet blogisi perusteella hyvä ihminen ja ihana äiti lapsellesi. Ihanaa joulua teille ja puhtia uuteen vuoteen päivähoitoneen ja opiskeluineen!! :-)

  VastaaPoista
 5. Mun HENK.KOHT. neuvo sulle on että lopeta isäihmisen perään haikailu. Jos hän ei itse ymmärrä, niin etpä sinä voi asialle paljon tehdä :/ Äärettömän surullista ja kertakaikkisen VÄÄRIN tirppaa kohtaa, mutta niin se vain sitten menee. Ei toista aikuista voi pakottaa olemaan tekemisissä lapsensa kanssa. Itse olen sitä mieltä, että kaikissa vanhemmissa, jotka eivät halua olla mukana oman lapsensa elämässä, on jotain vialla ja pahasti. Sääli, että sinun kohdallesi on sattunut sellainen ihminen :(

  Mutta vastaus kysymykseesi; Kyllä saat luopua kaikesta toivosta. Voit ehkä huomata, että elämänne helpottuu luovuttuasi siitä toivosta, että isäihminen ehkäjoskusvieläsittenkin haluaa olla mukana tirpan elämässä.

  Tsemppiä arkeenne ! :)

  VastaaPoista
 6. Voi v... Mikä m.......lkku. Ette olisi ansainneet mutta aina ei mee niinku strömsössä. Unoha koko paska. Tai jos haluat olla v..mäinen niin sosiaalitoimistoon soitto ja alat vaatimaan sitä elatusta ja vaikka sillon allekirjotit sen lapun niin sanot että olit niin sekasi väsymyksestä ettet tajunnut mihin nimes kirjotit.

  Tirppahan ei nyt tiiä vielä mistä jää paitsi niin sinänsä hänellehän on ihan sama. Ja jos tollasesta kusipäästä jää paitsi niin ei menettänyt mitään. Haleja teille. Oot uskomaton nainen!

  VastaaPoista
 7. Voih... Olen hirvittävän pahoillani. Voimia sinulle!

  VastaaPoista
 8. Voih, tiedän myös tunteen. Olen samassa tilanteessa 4 kk tyttäreni kanssa, jota isä on nähnyt kerran.. Vielä odottelen luvattua yhteydenottoa. Kiitos muuten blogistasi! Ihana lukea, kun saa itsellekin tsemppausta, että kyllä me kahdenkin pärjätään! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)