17.12.11

Talvista hörsöilyä.Lunta ei ole maassa juuri lainkaan, mutta tässä hääkakussa on talvifiilistä silti. Sisällä on sitten kirpeää vadelmaa ja hillitön määrä suklaata ja kaakaota kakkupohjassa.

Täällä on tänä viikonloppuna vain käsitöitä ja kakkuja. Joko kyllästyttää?

5 kommenttia:

 1. Oi!! Aivan mielettömän upea tuo hääkakku!! Missä ihmeessä sä olit pari vuotta sitten kun menin naimisiin ja halusin juuri jotain tuollaista ihanaa valkoista talvihäihini!?!! Nimittäin ei ollut se kakku noin hieno mikä meidän pöytään päätyi... enemmänkin sellainen pilkkaversio tuosta ja oli kuitenkin ihan asiantuntevan ja suositun pitopalvelun tekemä.

  VastaaPoista
 2. Näitä sun kakkuja on aina ihana ihailla! Oot kyllä niin taitava käsistäs. :)

  VastaaPoista
 3. Mä en kyllä yhtään käsitä, että mihin sä sitä koulutusta tarviit jos lonkalta heität tälläsiä kakkuja? Mä ihan oikeasti kuvittelin, että sulla on jo tollanen koulutus pohjalla, kunnes yhtäkkiä pääsitkin opiskelemaan alaa. Mä oon ihan hämilläni, miten joku voi osata jotain tällästä ilman mitään kouluja! :D Paljon respectiä!

  VastaaPoista
 4. Taitaa ulkonäöstä päätellen olla sama kakku mitä mie söin eilen ja oli niiiiiin kielen mennessään vievää. Nam...sie oot kyl taitava leipuri :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)