7.1.12

Marsipaanivauvabuumi

Viime viikkoina on ollut ilmassa vauvabuumia. Ei tällä kotirintamalla, mutta tuttavilla. Siksi olenkin saanut näpertää pieniä marsipaanivauvoja normaalia enemmän. Ajattelin esitellä teille edes yhden:


Mimmi saa vielä lehtipedin ja kukkia ympärilleen, mutta oli ihan pakko ottaa se kämmenelle pötköttämään hetkeksi. Tästä tulee yksi niistä vauvoista, joita on haikea antaa uuteen kotiin..


Jokohan olisi aika siirtää nämä leipomisjutut suosiolla omaan blogiinsa? Häiritsevätkö ne?

7 kommenttia:

 1. Mä en vaan voi käsittää, kun jotkut on noin lahjakkaita. Ihana pikkuneiti.

  VastaaPoista
 2. Tää on ihana :)
  Meidän kastekakussa oli myös tarkoitus olla jonkinlainen suloinen marsipaanivauva, mutta päädyttiinkin lopulta pieniin, sinisiin töppösiin :)

  VastaaPoista
 3. Ei häiritse mua ainakaan tipan tippaa! Joka kerta on upeaa nähdä ja ihmetellä, mihin kaikkeen pystyt. Tosin, jos joudut rajoittamaan näitä leipomispostauksia siksi, ettei tästä blogista tulisi liian niihin painottunut, niin sitten ehdottomasti tee myös rinnakkaisblogi, mielelläni myös sitä seuraisin :)

  VastaaPoista
 4. Ei todellakaan häiritse, kiva kun on monipuolisuutta blogissa! Itse ainakin ihailen sun kätten jälkeä näissä leipomishommissa, oot selkeesti lahjakkuus siinä. Itsehän olen Yrittänyt väsätä marsipaanista myös kakunkoristeita siinä onnistumatta. :D -E

  VastaaPoista
 5. Ei häiritse minuakaan, aivan valtavan upeita taideteoksia osaat tehdä!

  VastaaPoista
 6. Ei häiritse tosiaankaan! Joko teidän koulu- ja päiväkotiura pääsi alulle? Miten se on sujunut?

  Merita loggautumatta

  VastaaPoista
 7. Älä vain siirrä! Ei sen elämän tarvitse vain lapsen ympärillä pyöriä blogissakaan, kun siihen kuuluu niin paljon muutakin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)