10.1.12

Mimmi päiväkodissa


En uskaltanut ensimmäisen päivän jälkeen sanoa mitään päiväkodista. Enkä toisen. Kolmannen hyvin menneen päivän jälkeen uskallan sanoa: tein ihan oikean valinnan.

Tee menee päiväkotiin mielellään, ei itkeskele, leikkii muiden lasten kanssa, tykkää tarhatädeistä, syö hyvin, nukkuu hyvin ja on ilopilleri vielä haettaessakin.

Tarhatädit on ihania, he "vieroittavat" minua asteittain ipanasta. Ensimmäisenä päivänä sain kolme ihanaa tekstiviestiä siitä miten Teellä menee. Toisena päivänä sain kaksi aivan ihanaa tekstiviestiä. Tänään sain vain yhden, vasta kello kaksi iltapäivällä. Mutta sekin oli ihana. Uskaltaa keskittyä täysillä omaan opiskeluun kun tietää lapsen viihtyvän ja pärjäävän. Kun on käyttänyt ne lapsen hoitotunnit tehokkaasti hyväkseen, ei tule seuraavanakaan päivänä huonoa omaatuntoa viedä lasta taas hoitoon.

Koulun kanssa saa vääntää vähän kättä ja bussiaikatauluilla voisin pyyhkiä takalistoni. Mutta siitä napisen joku toinen kerta.

Kaiken kaikkiaan meidän uusi arki on alkanut hyvin!


ps. Millä ajalla koulua käyvä yksinhuoltaja, joka herää joka aamu viideltä, järjestää yksivuotissynttärit? Olen saanut ostettua kertakäyttömukeja (hyi minua) ja lautasliinat. Olen tähän asti ollut sitä mieltä että "yössä on monta tuntia" mahdollistaa mitä tahansa, mutta alan epäillä sen todenmukaisuutta..

2 kommenttia:

  1. Ihana kuulla, että päiväkotiarki on alkanut hyvin ja Tee on kotiin tultuaankin hyväntuulinen tyttö! Jotenkin kuulostaa melkein liian hyvältä nuo kuulumistekstiviestit hoitopäivän varrelta ;) Onko muuten kestovaipat hyväksytty päiväkodissa ja siellä saatu kestoilu toimimaan?

    VastaaPoista
  2. Oi miten ihanaa, että uusi arki on alkanut noin hyvin :) Ja tosi kiva tarhatädeiltä, että pistää viestiä, en oo ikinä ennen kuullutkaan, että muut olis viestejä saanut :)
    Pystyisitkö vaikka bussimatkoilla tekemään esim. kutsuja tai jotain? Siinä on kyllä oma haasteensa askarrella liikkuvassa bussissa. Uskon kyllä et saat Teelle kuitenki järjestettyä oikein ihanat 1v kemut :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)