18.1.12

Sormet ristiin!

Teen tarhassa KAIKILLA on ollut vuoron perään vesirokkoa, jopa rokotetuilla ja kertaalleen lievänä sairastaneilla. Millä todennäköisyydellä selvitään ilman?

6 kommenttia:

 1. Moi! Ekana tuli mieleen, että hyvä vaan jos nyt jo sairastaa sen, se on paljon helpompaa tuon ikäisellä kuin vanhempana :) En toki ole seurannut josko Tee on rokotettu, joten en siltä kantilta osaa sanoa mtn. Mutta itse en juuri pelkäisi jos tuon ikäiselle pikkuiselle tulisi, saattaisi mennä parilla patilla ohi (tosin, ainahan voit kuulua siihen ryhmään jolla ei mene helposti ohi :( ).

  VastaaPoista
 2. Eikö vesirokko jossain vaiheessa kaikille tule, tai ainakin olrn ymmärtänyt että helpompi lapsena kuin varttuneena. Mutta jos sitä vastaan nykyään rokotetaan niin en sitten tiedä kuinka helposti. Veikkaisin uitenkin etä aika todennäköistä. Toivottavasti ei taas sekoita pakkaanne totaalisesti :/

  VastaaPoista
 3. Oi ei.... Hyvähän se on sairastaa...mutta on siinä ne mutat. Ajoitus lienee huono jne. Pidetään sormia ristissä!

  Mun tytöllä oli ko tauti juuri joulun alla ja kovasti sitä yritettiin serkkuun tartuttaa mutta eipä tarttunut! Samoin mun tyttö sairastui vasta nyt päikystä taudin saatuaan vaikka altistui toissakesänä... Hassua noi tarttumiset.

  VastaaPoista
 4. Suhtaudu niin, että se on hyvä sairastaa pienenä pois! :) Vähemmällä tuskalla ja pienemmillä vaurioilla (=arvilla) siitä silloin selviää, luulen ma.

  VastaaPoista
 5. Ajoitus olisi äärimmäisen huono. Ei tässä muuten mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä pojan tarhassa on vesirokko kiertäny jo kaks kertaa ja melkeen kaikki muut on sen sairastanu paitsi meijän poika. Toivoisin kyllä et se tulis meillekki vierailee :D

   Poista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)