13.1.12

Synttärivalmisteluja

Huomenna mimmi täyttää 1 vuotta.

Eilen illalla laitoin kakun uuniin ja heräsin 7 tuntia myöhemmin palovaroittimen ääneen. Ei tullut siitä kakkua, vaan melkein timantti. Tänään mennään samoilla silmillä, ja jotain pitäisi saada aikaiseksi.

Lahjaakaan en ole ostanut, kaipa mimmi saa tarpeeksi lahjoja muilta. Äidin budjetti ei veny ennen kelan päätöksiä.

4 kommenttia:

 1. Mä oon sitä mieltä, että siinä on lahjaa kerrakseen äitiltäkin, kun järjestää juhlat. Ei ne pikkuiset tajua kysellä vuosien päästä mitä sai äitiltä lahjaksi ensimmäisenä synttärinään ;) Tosin ymmärrän kyllä senkin puolen, jos äiti haluaa aarrettaan vielä jotenkin lahjoa.

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea Tirpalle jo etukäteen! :)

  Mä en ostanut omalle ipanalleni synttärilahjaa - enkä ole ostanut joululahjojakaan! Näinköhän maksan tästä syystä terapialaskuja muutaman vuoden kuluttua? ;) Mä olen ajatellut, että noin pieni ei osaa vielä tavaraa arvostaa (ja sitä paitsi sitä kertyy muutenkin), joten lahjat ovat olleet aineettomampia: synttärilahjaksi järjestin kemut, "joululahjaksi" olen mm. luvannut viedä yhteen uuteen paikkaan joka viikko jne.

  (P.S. Meidän yksivuotissynttärikakkupohja onnistui vasta neljännellä yrittämällä. Ensimmäinen paloi, toinen jäi raa'aksi keskeltä ja romahti ja kolmannesta unohtui siinä ketutuksen tilassa leivinjauhe.)

  VastaaPoista
 3. Onnea 1-vuotiaalle! Olen alusta asti seurannut blogiasi enemmän tai vähemmän aktiivisesti ja tämä on yksi harvoja "hörhöilyä" (=käsityöt, leipominen, aktiivikestoilu, yms...)sisältäviä blogeja joita jaksaa seurata. Olet rohkea mimmi ja hyvä äiti. Voimia myös jatkossa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)