8.1.12

Yksivuotiskuvaamista

Haaveet ja todellisuus eivät kulje käsi kädessä. Tili kumisee tyhjyyttään, koska Kelalla kesti kolme viikkoa pyytää opintotukihakemukseen toisenlaista liitettä. Teen ykkössynttärit lähenevät (alle viikko!!) ja siihen liittyvä aktiviteetti on kallista.

Kakkua ja pullaa saa pöytään penniä venyttämälläkin, mutta valokuvaamoreissu (85e pelkkä kuvaus, teetetyt kuvat maksaa erikseen) sai jäädä. Ei hienoja studiokuvia tuosta söpöisästä ipanasta, vaan ihan kotona ikkunan valossa otettuja kuvia, sillä samalla penkillä kuin tähänkin asti. Onneksi se ei hirveästi haittaa, sillä kuten sanottu, lapsi on suloinen!
12 kommenttia:

 1. Niin kauniita kuvia! <3
  Rahantuhlausta tuollaiset valokuvaamossa käynnit, varsinkin, kun noin hyvä kuvaaja olet itsekin! ;)

  Itsekään en aio mihinkään studioon 4kk päästä mennä. Ei ole rahasta kiinni vaan ylpeydestä. :D Appiukko oli sitä mieltä, että mun ja Jupen kuvaustaidot on sellaista, että 1/100 onnistuu, niin aion kyllä läimäistä sellaiset yksvuotiskuvat pöytään että saa perua puheensa! :D

  Mutta vielä, Tee on kyllä kaunis lapsi! Ja nua etuhampaat on jotain niin suloista!:D

  VastaaPoista
 2. ihania kuvia:)noi kuvaamossa otetut kuvat on kyllä karseen hintasia.meillä löyty onneks halvempi vaihtoehto kun leikkipuistossa käy tarhakuvaaja jolta saa reilulla 20e ison nipun kuvia.kiittelin piheyttäni jo yks vuotis kuvien kohdalla kun neiti päätti vierastaa kuvaajaa niin paljon että kunnon kuvia ei saatu.itkeneen näkönen neiti on kuvassa:D

  VastaaPoista
 3. Ihana ipana ja upeita kuvia! :) Turhaan olisitte rahoja tuhlannut studiokuviin kun itsekin osaat ottaa noin hienoja otoksia!

  VastaaPoista
 4. Hienot 1-v. kuvat olet osannut ottaa <3

  VastaaPoista
 5. Ompa ihania kuvia! Ihan vasta mietin tuota 1-, 2-v jne. kuvia. Mistähän sellainen on peräisin? Jäänne filmiajalta, jolloin taviksilla ei ollut mahdollisuutta kalliisiin kameroihin? Minusta tämmöiset kotona otetut on paljon persoonallisempia. :) Ihan turhaa rahanhukkaa olisi sinun viedä lasta kuvaamoon, kun osaat noin nätisti itsekin. :)

  VastaaPoista
 6. Ihania! Varmaan vähemmän koko ajan käyään studiokuvissa, yhtenä syynä varmaan laadukkaden (järjestelmä)kameroiden yleistyminen ja digitaalisuus. Tuskin omaa viedään mutta isoisovanhemmat maalla salettiin siellä raahaavat jos nuina aikoina sinne satuttaisiin.

  VastaaPoista
 7. oon kyllä muiden kanssa samaa mieltä, ei teidän tarvitse ammattilaiselle mennä, sait tosi kivoja kuvia otettua! tuo tuoli on kyllä tosi kiva rekvisiitaksi.

  VastaaPoista
 8. Hitsin hienoja kuvia! Pikkuvinkkinä: kokeiles ottaa noita tuolikuvia vielä niin, että olet (kamera on) vielä vähän alempana niin, että apaut lapsen silmät on kameran korkeudella :)

  VastaaPoista
 9. Sulonen lapsi ja hyvia kuvia :))

  VastaaPoista
 10. Suloisia, aitoja kuvia. Toisiksi alimmainen on ehdottomasti kaunein kuva.

  VastaaPoista
 11. Kolme alinta on kyllä mun ehdottomia suosikkeja ja Tirppanen on luonnollisesti ihana <3 Vierastan itse yksiveekuvien kuvaamista kuvaamossa, sillä kun kuvia katsoo sitten vuoooosia myöhemmin, on mielestäni kiva, jos kuvissa näkyy lapsen silloista elinympäristöäkin. Tai lapsen lisäksi edes jotain vähän kiinnostavampaa katseltavaa, kuin lapseen mitenkään liittymätön studio.

  Ja onhan se kuvaaminen himassa paljon helpompaakin kuin se, että muksu pakotetaan kalenteriin merkittynä ajankohtana johonkin outoon studioon pahimmassa tapauksessa ventovieraan kuvaajan eteen, ja pidetään sitten sormia ristissä, että edes yksi kuva onnistuu :D

  P.S. Ihana sänky! Ootko tehnyt viirit ja pallerot itse, vai myydäänkö jossain noin kivaa viritelmää valmiina?

  VastaaPoista
 12. Niin on, tosi suloinen! Turhaa rahanhukkaa olsii studiokuvaaminen ollutkin, kun itse sain noin hienot otokset otettua :) Kaksi ensimmäistä ovat omat suosikkini tuosta sarjasta. Teellä on tosi kauniin siniset silmät!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)