16.3.12

Hiljaa

Kaipasin hiljaisuutta.

Hetken aikaa takki oli tyhjä, ei mitään sanottavaa. Tai paljonkin sanottavaa, muttei rohkeutta ja varmuutta puhua. Aina välillä käy niin, joku sisällä huutaa itselleen tilaa ja aikaa, ja jostain arjen keskeltä se pitää löytää.

Meidän päivät on arkisin aikataulutettu minuutilleen, aikaa heräämiselle, pukemiselle, leikille, hassuttelulle, tarhailulle, työharjoittelulle, kotimatkalle, syömiselle, leikkimiselle, sylittelylle ja nukkumiselle. Siihen pyöritykseen meinaa hukkua paljon hyvää. Tämä blogi on henkireikä ja iso ilo pitää, mutta tärkeysjärjestyksessä kaiken muun alapuolella. Joten hiljaista pitelee, edelleen.

Minulla ei vieläkään ole sanastossa kuin arkisanoja. Käsipesu. Pyllypyykki. Unikaveri. Nokkamuki. Talvikenkä. Tahtoisin puhua kaikesta muusta, paitsi arjesta. Niitä sanoja etsiessäni löysin vanhoja kuvia. Puhukoot ne puolestaan.

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia. :) Jaksamista arkeen. Aina välillä käyn lukemassa tekstejäsi ja kyllä olet ansainnut ison hatunnoston! :)

  VastaaPoista
 2. Tuo pitkospuu kuva on suorastaan upea! Melkeinpä tekisi mieleni kysyä, saisinko tehä siitä taulun kotini seinälle??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poikkeusluvalla saat ottaa, omaan käyttöön. :)

   Poista
  2. Kiitos! Pitää alkaa tuumasta toimeen :)!

   Poista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)