8.3.12

Hyvää Naistenpäivää!


Tänään on taas yksi niistä päivistä kun puolisot muistavat parempia puoliskojaan.

Tein kakun naistenpäivän kunniaksi. Vaikka niille, joita ei tänään muisteta kukkasella, vaikka hoitavat kotonaan niin naisten kuin miestenkin hommat, joka päivä.

Hyvää naistenpäivää!

11 kommenttia:

 1. Hieno kakku! Upeaa Naistenpäivää Sinulle ja tyttärellesi! Ja kaikkea hyvää tulevillekin päiville sekä voimia arkeen ja juhlaan :D Olet hienosti pärjännyt ja keksinyt ratkaisut vaikeisiinkin pulmiin. Olen ylpeä sinusta!

  Halauksin
  Yksi mummi Kaakkois-Suomesta

  VastaaPoista
 2. Hitto vie, että tykkään sun... kakkujenkoristelutyylistä! :D Itsehän en taiteenalasta ymmärrä tuon taivaallista, mutta aika usein koristellut kakut näyttää mun mielestä vähän tökeröiltä. Sun on aina tyylikkäitä. Mä tulen ostelemaan sen sun leipomon kakkuhyllyt sit aina tyhjiksi :)

  Hyvää naistenpäivää teille molemmille <3

  VastaaPoista
 3. Ihana kakku :) täällä erisyystä kuin siellä tehdään paljon myös noita "miesten" töitä.

  VastaaPoista
 4. Olen monta kertaa meinannut kommentoida, kun blogiasi monta kertaa lueskelen, mutta nyt sen teen. =) Eli hattua nostan sinulle ja kukkaset ojentaisin, jos tuntisin. Itse olen "jo" 31v. äiti ja ilman puolison apua olisin kyllä rättiväsynyt mamma arjessa. Sinä olet nuoresta iästä huolimatta selvinnyt ERINOMAISESTI pienen lapsen äitinä!! Äitiyden lisäksi, hoidat kotia, leivot, ompelet yms. Todellinen superäiti! Kuullostaa nyt typerältä tekstiltä, kun sen lukee, mutta toivottavasti ymmärrät pointtini. Ihailen vain täältä taustalta. =)

  VastaaPoista
 5. Ei muistettu minua tänään kukkasilla eikä muullakaan oltu muistettu joten iso kiitos kakusta ja ihanaa naistenpäivän iltaa sinullekin <3

  VastaaPoista
 6. Olen sanaton... upea taideteos. Onko sun kakut myös hyvänmakuisia? :)
  Hyvää naistenpäivää!

  VastaaPoista
 7. Sinulle jos kelle: Hyvää naistenpäivää!

  VastaaPoista
 8. Kolibri: Monta kakkua maistaneena voin vakuuttaa et kakut maistuvat ihan yhtä hyviltä miltä näyttävät.

  VastaaPoista
 9. Aiwan mielettömän magea kakku! Wau!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)