28.3.12

Ostetaan

Jos jollakulla on jäänyt tämä/se himppasen pienempi (aikanaan Hong Kongissa alennuksessa myyty) nukkekoti kodittomaksi, me kotiuttaisimme sen mielellämme. Tee on vielä liian pieni leikkimään tällä, joten ei ole kiirus.

Vaan odottakaas kun neiti tuosta kasvaa, sitten tästä voisi tulla meidän yhteinen juttu. Minun oma nukkekotini on siirtynyt vuosia sitten autuaammille metsästysmaille, mutta voin kertoa, että siellä asui Sylvanian families nalleperhe, ja sisustus olisi nykymittapuulla retroa!

5 kommenttia:

 1. Täällä samanlainen projekti meneillään... Mies saapi rakentaa, huonekaluja tarvitsisi pikkuhiljaa hankkia. Joulen alla ostin Sylvanian families pupuperheen jo valmiiksi, pääsevät sitten taloon asustelemaan. =)

  VastaaPoista
 2. Näin ko.nukkekodin pari viikkoa sitten Espoon Hong Kongissa...

  VastaaPoista
 3. Näin että ko. nukketalo oli vielä myynnissä Espoon Hong Kongissa...

  VastaaPoista
 4. hhehheheh retroapa hyvinkin :D
  ihana ajatus tuo nukkekoti tytölle, taidan varastaa idean ja ruveta metsästämään jo nyt tuolle vajaalle vuosikkaalle kuopukselleni The nukkekotia :)

  VastaaPoista
 5. Pieni varoituksen sananen. Meiän tyttö tais olla kahden vanha, kun sai oman nukkekodin isovanhemmilta. Sieltä on sitte kaiteita ja ovia irti kivasti. Tyttö on kyllä ite osannut aina leikkiä nätisti, mutta toisinaan kaverit eivät...ja ihan varmasti on jonkun osan itsekin saanut "hajotettua"

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)