16.4.12

Karhunpoika sairastaa


Eilen minimimmillä oli korkeaa kuumetta, tänään ei taas muuta kuin väsymystä ilmassa. Kotona ollaan kuitenkin lepäämässä. Neiti torkkuu säkkituolissa ilman housuja ja minä teen koulun rästitehtäviä. Molempia väsyttää. Minua huolestuttaa, tarkkailen likan ihoa ja hoen mielessäni mantraa: ei vesirokkoa, ei nyt, ei vesirokkoa, ei nyt..

Koulussa on menossa intensiivinen konditoriajakso, ja jokainen poissaolotunti on suoraan pois erilaisista erikoisjuttujen kokeiluista.  Harmittaa vietävästi jo tälläinen pieni kuumepoissaolo. Jos joudun olemaan viikon tai kaksi kotona näppylöiden takia, voin samantien heittää hyvästit kaikille lopuille konditoriatunneille, ja jään jälkeen luokkakavereistani pitkän pätkän. Ja niitä tunteja ja oppeja kun ei saa enää tämän jälkeen. Yksi tilaisuus ja se siitä.

Joten voisiko joku mitenkään ottaa täällä mahdollisesti kytevän vesirokon? Kylän kaikki lapset tuntuvat käyvän sitä tänä keväänä läpi, mutta minä en millään tahtoisi sitä meille käymään.

5 kommenttia:

 1. veijolla oli just vkl ilmeisesti kurkunpäätulehdus, kuume nousi kahtena yönä lähelle 40. to alkoi, pe käheytyi kurkku, la alkoi hirvee räkäisyys. eilen oli vielä hieman lämpöä niin tänään ei ollut tarhassa. ensin epäilin vauvarokkoa kun kuume oli niin huikea.

  KAIKKIEN muksut tuntuu olleen/tulevan nyt vkl kipeiksi. syytän pääsiäislomalla reissanneita ;)

  peukkua täältä! ja meillä on vesirokkoon tuplarokotus...

  VastaaPoista
 2. Pluaah, olet ihan oikeassa: KAIKKI on kipeänä. Olihan se jo aikakin että mekin.

  VastaaPoista
 3. VOi ei, pikaista paranemista Teelle ja toivottavasti ei ole rokko :/ Onpas muuten pitkänhuiskean näköinen tuossa kuvassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillä on sammakon koivet. <3 Pitää ollakin jos juoksee ja hyppii niinkuin T tekee. :)

   Poista
 4. Pikaisia paranemisia pienelle, toivottavasti et jää hirveästi nyt jälkeen! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)