3.4.12

Kierrätystä


Teen kummitädillä oli tummaneonmintunvihreä rikkinäinen säkkituoli, joka oli matkalla kaatopaikalle. Mutta ihanaa kyllä soitti minulle ensin, ja se sai meillä uuden elämän!

Tämmöinen säkkituolikuutiorahi..juttu siitä sitten syntyi. En ollut ainoa lopputulokseen ihastunut, joten tämä muutti minun äitini olohuoneeseen tuikitarpeelliseksi lisäistuimeksi. Kiitos fb:n minä ja Tirppiskään ei jäädä ilman, vaan seuraava kohtaloaan odottava säkkituoli on jo matkalla kotiin.

Kierrätyssäkkituolikuutiorahijuttuun:

2x 50x150cm palaset tukuisaa kangasta
kantokahvaan 15x55cm pala samaa kangasta
vanhan säkkituolin sisusmöjöt

Ilman kantokahvaa tässä tuolissa on vain yksi sauma, joten rakettitiedettä tämän ompeluun ei tarvita. Kolmasosa kangassuikaleesta muodostaa aina yhden sivun kuutiosta. Jätetään täyttöaukko, tapellaan supersähköiset styroxpapanat toisesta tuolista ulos ja uuteen sisälle. Ommellaan täyttöaukko kiinni ja se siitä.

4 kommenttia:

 1. hei mulla ois kaks vanhaa säkkistä kellarikomerossa (isompi littuuntunut ja pienempi lasten) jos sattuisit tarviimaan joskus lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti löytyis käyttöä. :)

   Poista
  2. tuliskohan ne halvimmiten matkahuollolla? ne on ollu tuolla kellarissa ainakin 4 vuotta, joten tuskin tulee itse tehtyä niillä mitään.

   Poista
 2. Tässä linkki vaikka Tirpan kesämekkoihin,tosi söpöjä ja helpot tehdä, kääntömekkoja.

  http://peurankello.blogspot.com/

  t. ano

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)